Η πικρία του Τριαντάφυλλου για Ρέμο και Θεοδωρίδου:« Τους έχεις βοηθήσει στην αρχή τους και τώρα σου κλείνουν την πόρτα»

«Αν ήταν μαγκάκια, φίρμες και μεγάλοι σταρ.. δεν θα φοβόντουσαν να βοηθήσουν κάποιον που τους είχε βοηθήσει στην αρχή»τόνισε ο τραγουδιστής!

Η πρωινή παρέα του ΑΝΤ1, σχολίασε το ξέσπασμα του Τριαντάνταφυλλου σε γνωστό περιοδικό για τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου που τους στήριξε όταν τον χρειαζόντουσαν και τώρα δεν τα βοηθάνε!

«Σ΄αυτό τον χώρο δεν βοηθάει τον άλλον κανείς. Η κάθε Νατάσα Θεοδωρίδου και ο κάθε Ρέμος, θέλουν άτομα δίπλα τους, της εποχής. Ποιος έχει την επιτυχία αυτόν τον μήνα; Ο Παντελίδης; Τον θέλουν κοντά τους για να τραγουδάει. Όταν τους έχει βοηθήσει πριν χρόνια και μετά θέλεις να δουλέψεις μαζί τους σου κλείνουν την πόρτα! Αυτοί οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες δεν πατάνε στα πόδια του και θέλουν άτομα που πάνε καλά αυτή την εποχή για να τους βοηθήσουν. Δεν πατάνε στα πόδια τους…Αν ήταν μαγκάκια, φίρμες και μεγάλοι σταρ, δεν θα φοβόντουσαν να βοηθήσουν κάποιον που τους είχε βοηθήσει στην αρχή!»δήλωσε ο τραγουδιστής!

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε. «Να πούμε ότι μεγάλο σχήμα όταν είχε γίνει ο χαμός, ήταν Τριαντάφυλλος, Ρέμος Θεοδωρίδου και Λιβιεράτος! Τότε, το μεγάλο όνομα ήταν ο Λάμπης! Αρά, λέει ότι τότε που ήταν το μεγάλο όνομα, όλα ήταν μια χαρά και τώρα του γύρισαν την πλάτη! Δεν το ξέρουμε εμείς αυτό!» Η Σάσα συμπλήρωσε,«Έτσι δεν γίνεται ρε παιδιά;» με τον Λιάγκα αν συμπληρώνει,«Για τον Ρέμο ξέρω ότι βοηθάει κόσμο!»

Δείτε το βίντεο

Περισσότερα latest news »