Η Πηγή Δεβετζή απαντά για τον Τριαντάφυλλο και τις κατηγορίες της Ευρυδίκης – «Δεν το πιστεύω αυτό»

Πηγή Δεβετζή

Δείτε όλα όσα είπε η Πηγή Δεβετζή.

Για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό μίλησε η Πηγή Δεβετζή. Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν απάντησε, επίσης, για το J2US, ενώ σχολίασε και τις καταγγελίες της Ευρυδίκης κατά του Τριαντάφυλλου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού – Τι απαντά η πλευρά του τραγουδιστή

«Ήταν μια περιπέτεια που την πέρασα κι εγώ όπως και τόσοι άλλοι. Το καλό είναι ότι την πέρασα ανώδυνα στο σπίτι μου με πολύ λίγα συμπτώματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είπα στην αρχή στη μαμά μου για να μην πάθει κανένα σοκ.

Ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο ήταν ο Νίκος Κοκλώνης γιατί εξαρτιόταν και η συμμετοχή μου στο J2US. Μακάρι να ήξερα πότε θα επιστρέψω, αυτή τη στιγμή δεν έχω καμία ενημέρωση επίσημη από την παραγωγή. Εγώ, πάντως, είμαι θετική στο να πάω. Αν δεν πάω φέτος, θα πάω του χρόνου», είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή.

Η Πηγή Δεβετζή, μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει και για τις καταγγελίες που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά του Τριαντάφυλλου για απόπειρα ξυλοδαρμού. «Ο Τριαντάφυλλος είναι φίλος μου. Μου κάνει εντύπωση γιατί τον ξέρω πολλά χρόνια και ποτέ δεν κατάλαβα ότι αυτό το παιδί μπορεί να βγάλει μια επιθετικότητα. Δεν νομίζω ότι θα έκανε μια βίαιη πράξη σε έναν συνάνθρωπό του, δεν το πιστεύω», είπε η Πηγή Δεβετζή.