Η Πέπη Τσεσμελή σπάει τη σιωπή της 16 χρόνια μετά τη σύλληψή της! «Η αλήθεια είναι ότι…»

Πέπη Τσεσμελή

«Είναι κάτι που συνέβη. Είχαν γίνει πολλά παρασκήνια που δεν γνώριζα εγώ, αλλά θα σου πω τι γίνεται…».

Η Πέπη Τσεσμελή συναντήθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show”. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ειλικρινή συζήτηση, μίλησε για τη σύλληψη της, ένα περιστατικό που την έκανε να αναθεωρήσει τα πάντα.

«Είναι κάτι που συνέβη. Είχαν γίνει πολλά παρασκήνια που δεν γνώριζα εγώ, αλλά θα σου πω τι γίνεται. Τότε ήμουν πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό, πιο πολύ με πείραξε που στεναχωρήθηκε η οικογένειά μου. Βέβαια, με γνωρίζουν και ήξεραν την περίπτωση και για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά. Στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ, αλλά το ξεπέρασαν γιατί γνωρίζουν το παιδί τους.

Η αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξω τώρα και κάνω μια απογραφή, ήταν μια εμπειρία εκπληκτική στη ζωή μου. Διότι με έκαναν και αναθεώρησα και είδα, έφαγα ένα μεγάλο “χαστούκι” και είδα τον ρατσισμό που υπάρχει σε αυτές τις γυναίκες. Είδα πόσο λίγοι και ανόητοι είμαστε διότι ο ένας με τον άλλον αντί να τον σπρώξουμε στα χειρότερα, πρέπει να δώσουμε ένα χέρι να βοηθάμε. Είδα την υποκρισία που υπάρχει γενικά. Είδα τους συγγενείς, είδα ποιοι φίλοι είναι πραγματικοί, τους είδα όλους», είπε μεταξύ άλλων η Πέπη Τσεσμελή.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!