Η Πέννυ Μπαλτατζή «έσπασε» τη συνεργασία της με την Πέγκυ Ζήνα

Πέννυ Μπαλτατζή

Τι συνέβη και η Πέννυ Μπαλτατζή αποχώρησε από το σχήμα;

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου, η Πέννυ Μπαλτατζή αποφάσισε να αποχωρήσει και να μην βρίσκεται στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα. Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, στον αέρα του “Love it” έδωσε όλο το ρεπορτάζ.

«Περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε στο νυχτερινό σχήμα την Πέγκυ Ζήνα να εμφανίζεται μαζί με την Πέννυ Μπαλτατζή και την Εύα Τσάχρα. Οι πληροφορίες όμως που έχουμε λένε ότι η Πέννυ Μπαλτατζή αποχώρησε λίγες μέρες πριν ξεκινήσει αυτή η συνεργασία», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας είπε στη συνέχεια: «Αρχικά υπήρχε μια απογοήτευση από την Πέννυ Μπαλτατζή γιατί ξεκίνησε η προώθηση του νυχτερινού σχήματος και στην αφίσα φαίνεται η Πέγκυ Ζήνα και γκεστ η Πέννυ Μπαλτατζή. Αυτό είναι κάτι που την ενόχλησε την ίδια. Επίσης υπήρχαν κάποιες συμπεριφορές που την απογοήτευσαν κι έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει».

«Επειδή μίλησα με πηγές μέσα από την επιχείρηση, δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε με τον επιχειρηματία ούτε με την ίδια την Πέγκυ Ζήνα. Έγιναν κάποια άλλα πράγματα που την απογοήτευσαν και αποχώρησε», πρόσθεσε επίσης ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.