Η παρέα του JoinUs επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο

Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι της;

Με νέα επεισόδια επιστρέφει η εκπομπή JoinUs αυτό το Σάββατο 17 Ιανουαρίου με μία αναδρομή στους καλεσμένους της Νάνσυς Ζαμπέτογλου αλλά και με νέες συνεντεύξεις…

Σάββατο 17 Ιανουαρίου

Bλέπουμε ποιος τελικά κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά της Κάμερον Ντιαζ και να την κάνει να πάρει την απόφαση να παντρευτεί στα 42 της, ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει τέλειο καλαμάρι με κρούστα από ξηρούς καρπούς και κρέμα φάβας αλλά και μια συγκλονιστική πάστα σοκολάτας ενώ η Εμμανουέλα Κόκκαλη μας κερνάει σουφλέ πατάτας με τυριά. Κάνουμε προπόνηση με λάστιχα, αποθεώνουμε τα κόκκινα φορέματα και η Νάνσυ Μαλλέρου δίνει χρήσιμες συμβουλές για να εντυπωσιάσουμε σε μια συνέντευξη για δουλειά. Η Μαρία δείχνει τι πρέπει να κάνουμε όταν το μωρό μας είναι λίγο άρρωστο και μαθαίνουμε να βάζουμε μόνες μας τέλεια το eyeliner με τη βοήθεια του make up artist, Γιάννη Μιχαηλίδη. Θυμόμαστε τις εκπληκτικές γυναίκες που κάθισαν στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μοιράστηκαν μαζί μας τις ιστορίες της ζωής τους ενώ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντάει έναν αληθινό ροκ σταρ της νύχτας. Τον Γιώργο Μαργαρίτη. Για το τέλος, παίζουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια και γελάμε με τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου
Bλέπουμε τι φόρεσαν οι σταρ στις Χρυσές Σφαίρες και αμέσως μετά η Χρυσιάννα δείχνει πως θα φορέσουμε τις γνωστές από παλιά, ζιπ κιλότ. Η Άννα Πρέλιεβιτς έχει κόλπα για να μην τρώμε πολύ ενώ η Μυρτώ συναντά μια δερματολόγο που δείχνει πως μπορούμε να περιποιηθούμε το δέρμα μας μόνες μας στο σπίτι. Ο Γιάννης μαγειρεύει τα καλύτερα στριφτάρια, η Εμμανουέλα ένα σπιτικό brunch για δύο με αβγά και γραβιέρα και η Υπατία παραδοσιακές τηγανίτες. Κάνουμε ψώνια στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνουμε σινεμά, κάνουμε γυμναστική με το βάρος του σώματός μας, και μαθαίνουμε να μακιγιάρουμε σωστά τα φρύδια μας για να δείχνουμε πιο όμορφες. Ο Θανάσης συναντά έναν μύθο της δημοσιογραφίας, τον Κώστα Χαρδαβέλλα και βλέπουμε μερικές από τις ξεχωριστές γυναίκες που κουβέντιασαν με τη Νάνσυ τη χρονιά που μας πέρασε.