Η παρατήρηση της Κοντού στον Αρναούτογλου: «Έκανες ένα φάουλ προ ημερών…»

«Ήσουν κάπως περίεργος σε κάτι ερωτήσεις που έκανες...».

Μια μίνι ένταση υπήρξε στον αέρα των Καρντάσιανς, με την Μάρω Κοντού να κάνει παρατήρηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα όσα έλεγε στον Κώστα Κούντο για τα gay καλλιστεία.

«Έκανες ένα φάουλ προ ημερών. Ήσουν κάπως περίεργος σε κάτι ερωτήσεις που έκανες σε έναν τραγουδιστή που καθόταν εδώ, gay, ότι πήγε σε μια εκδήλωση των gay και αν είσαι gay. Είναι κακό που πήγε σε gay καλλιστεία; Και επειδή δεν ήταν gay; Εσένα αν σου πουν να παρουσιάσεις μια τεράστια επίδειξη μόδας από gay σχεδιαστή, gay μοντέλα, δεν θα πας; Έτσι όπως το παρουσίασες εκείνο το βράδυ, δεν ήταν καλό. Ήταν λιγάκι σαν να έχεις άποψη.

Νομίζω πως δεν πρέπει να συζητάμε καν για τους gay. Υπήρχαν gay στη ζωή μας, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Και τι έγινε; Εκεί έχουμε μείνει; Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Δεν το βρίσκω ότι πρέπει να το συζητάμε καν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι αυτό που του αρέσει, αρκεί να μην ενοχλεί εμένα. Είναι πανέξυπνοι, είναι ευγενέστατοι και αυτοί που έχουν ξεπεράσει αυτό το πράγμα και το δέχονται, είναι πολύ πετυχημένοι άνθρωποι. Και είναι σε ισορροπία με τον εαυτό τους, είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό. Μήπως έκανα κι εγώ λάθος, αλλά κάτι δεν μου άρεσε».