Η Παναγιώτα Βλαντή δεν έχει απωθημένα ενώ παραδέχεται πως η ομορφιά πάντα είναι διαβατήριο

Παναγιώτα Βλαντή

"Δεν θέλω να έχω απωθημένα και προσπαθώ να μην έχω. Όσο μπορώ, δουλεύω για αυτό" τόνισε η Παναγιώτα Βλαντή!

Καλεσμένη στο «φλΕΡΤ βρέθηκε η Παναγιώτα Βλαντή προκειμένου να συναντήσει στο πλατό την Νάντια Κοντογεώργη. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της, τα απωθημένα αλλά και την ομορφιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Παναγιώτα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στη δική μας δουλειά το έχουμε αυτό το θέμα με την ομορφιά. Όταν κάνεις κάποια πράγματα στην αρχή της καριέρας σου, λένε όλοι πως τα πέτυχες επειδή είσαι όμορφη. Που ισχύει, είναι διαβατήριο η ομορφιά. Στην πορεία, όμως, τι κάνεις και πως εξελίσσεσαι. Στο σπίτι και εγώ και η αδελφή μου δεν μεγαλώσαμε έτσι, τι ωραίες που είμαστε».

Επίσης, η γοητευτική πρωταγωνίστρια τόνισε πως «δεν θέλω να έχω απωθημένα και προσπαθώ να μην έχω. Όσο μπορώ, δουλεύω για αυτό. Να μην έχω απωθημένα, κάτι που ήταν και η συμβουλή του δασκάλου μου στην σχολή.

«Τα πράγματα που ήρθαν στη ζωή μου, επαγγελματικά, ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου. Δεν τα περίμενα. Ήμουν πάρα πολύ ντροπαλή, πάρα πολύ ήσυχη, ντρεπόμουν και δεν μπορούσα να κοιτάξω άνθρωπο στα μάτια. Δεν περίμενα ποτέ πως θα μπορούσα να κάνω αυτά τα λίγα πράγματα που έχω κάνει στο επάγγελμα, στην τηλεόραση και το θέατρο.Ξεπέρασα αυτό που εγώ περίμενα» πρόδωσε με χαμόγελο η Παναγιώτα Βλαντή. »

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Παναγιώτα Βλαντή στο «φλΕΡΤ»…