Η Πάμελα Άντερσον στην πρεμιέρα του show που ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης!

The Show Time

Ποιοι άλλοι θα βρεθούν στην πρώτη εκπομπή;

Από τις 2 Μαρτίου, τα βράδια του Σαββάτου γεμίζουν…. αστέρια. Ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα, «It’s show time», και δημοφιλείς σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό εισβάλλουν με ανατρεπτική διάθεση στο πλατό του σόου, πρωταγωνιστώντας σε ένα λαμπερό μουσικοχορευτικό πάρτι. Αναπάντεχες συναντήσεις, τηλεοπτικές εκπλήξεις, ευρηματικά χορευτικά, μοναδικά performances και απολαυστικές φάρσες…

Ο stand up comedian Γιώργος Γιαννόπουλος θα σχολιάζει με το δικό του μοναδικό του τρόπο την επικαιρότητα, ενώ η Βίκυ Κάβουρα θα συντονίζει ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι με μοναδικά δώρα, τόσο για το κοινό στο στούντιο όσο και για τους τηλεθεατές.

Σ’ ένα δυναμικό και συνεχώς εναλλασσόμενο σκηνικό, με θεαματικά led & graphic animation που «αγκαλιάζουν» όλο το πλατό, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται τους προσκεκλημένους του, δημιουργώντας για τον καθένα ξεχωριστά μια προσωπική «χώρα θαυμάτων».

Η πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να μην έχει τη λάμψη που της αρμόζει. Στην πρώτη εκπομπή, λοιπόν, θα δούμε την Ελένη Φουρέιρα τον Βαγγέλη Κακουριώτη και… την Πάμελα Άντερσον!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…