Η οργή της Λιάνας Κανέλλη με όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή

Δείτε τα όσα είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου το βράδυ της Παρασκευής ήταν η Λιάνα Κανέλλη. Η συζήτηση κινήθηκε -σχεδόν στο σύνολό της- γύρω από τις πρόσφατες εκλογές και την επόμενη μέρα. Μία ερώτηση του παρουσιαστή όμως ήταν αυτή που έβγαλε τη βουλευτή του ΚΚΕ έξω από τα ρούχα της!

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε για τα όσα ακούστηκαν το βράδυ των εκλογών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, «εγέρθητο!», «veni, vidi, vici» και πως αυτά προφέρονται, η Λιάνα Κανέλλη έγινε έξω φρενών!

«Φαντάζεστε που φτάσαμε; Μας πειράζει η προφορά της Χρυσής Αυγής. Πεθαίνω! Αυτή τη στιγμή πεθαίνω! Πεθαίνω!!! Θα τρελαθώ! Είστε τρελοί!!!», φώναξε η Λιάνα Κανέλλη και συνέχισε: «Δεν με πειράζει η προφορά της Χρυσής Αυγής! Δεν έχω πρόβλημα, παρά με αυτούς που ψήφισαν στο Δίστομο, στο Βιάνο και στα Καλάβρυτα και δεν βγήκαν τα κόκαλα να τους κηνυγάνε! Αλλά εγώ δεν έχω ψευδαίσθηση. Η χώρα είχε, έχει και θα έχει χρυσαυγίτες».

Η βουλευτής του ΚΚΕ σχολιάζοντας το γεγονός πως 440.000 Έλληνες ψήφισαν το κόμμα της Χρυσής Αυγής, σημείωσε πως «ο ψηφοφόρος δεν είναι αυτό που ψηφίζει». Η ίδια τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή: «Είναι γέννημα θρέμμα του συστήματος. Είναι προϊόν του συστήματος! Είναι δημιούργημα του συστήματος»!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Μιχαλολιάκος: Μας ψήφισαν 440.000 Έλληνες, δηλαδή 30 με 40 μεραρχίες!

 Η απάντηση της Χρύσπας: «Αυτό που είπε η Μποφίλιου για την Χρυσή Αυγή είναι φασιστικό»

Ο Λιάγκας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Έλληνας πλούσιος, με δημόσιο λόγο έχει τη σβάστικα στο σπίτι του»!

Η «Χρυσή Αυγή» αποκαλύπτεται στον ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο!

Ο Γιώργος Παπαδάκης εξηγεί γιατί δεν έχει φιλοξενήσει εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Η δημοσιογράφος που ύψωσε τη φωνή της στα …λεβεντόπαιδα της Χρυσής Αυγής καταθέτει την προσωπική της εμπειρία

Η Λιάνα Κανέλλη ζητάει παρέμβαση από την ΕΣΗΕΑ για το «εγέρθητι!» της Χρυσής Αυγής

Η εκπομπή ΜΙΛΑ παρουσίασε τα μέλη της Χρυσής Αυγής