Η ώρα της ρίγας!

Διαβάστε την κριτική για το στυλ των παικτών του Greek Idol.

Μπορεί στον Κώστα Καπετανίδη να μην άρεσε το look της παίκτριας, αλλά εγώ έχω να δηλώσω πως το ευχαριστήθηκα.

Πρέπει να σας αναφέρω, ότι η άποψη του κριτή ήταν λανθασμένη όσον αφορά το ενδυματολογικό κομμάτι. Η Μαρία, στην δεύτερη εμφάνισή της, φορούσε ένα ασπρόμαυρο ριγέ κορμάκι (fashion item για φέτος) με βάτες, μια ζώνη τύπου κορσέ, μαύρο κολάν και peep toe γόβες. Στο look αυτό, επιθυμώ να σχολιάσω, πως το περιττό αξεσουάρ ήταν η ζώνη-κορσές. Χωρίς αυτή, θα αναδεικνυόταν η ιδιαιτερότητα του ρούχου και η εμφάνιση της τραγουδίστριας θα ήταν ίσως και πιο εντυπωσιακή. Εσείς τώρα, καταλαβαίνω πως δεν μπορείτε να βγείτε για ποτό μόνο με το κορμάκι και ίσως θα ακολουθούσατε τη συμβουλή του κυρίου Καπετανίδη. Εγώ όμως έχω να σας προτείνω μία εμφάνιση, ώστε να εντάξετε το κορμάκι στην γκαρνταρόμπα σας.

Perfect look: Αγοράστε ριγέ κορμάκι χωρίς βάτες και φορέστε το κάτω από ένα seethrough φόρεμα, που να είναι μονόχρωμο. Ο κόσμος θα βλέπει το ξεχωριστό του φορέματός σας και συγχρόνως το κορμάκι.

Fashion Fortune Cookie: Το σημερινό fortune cookie θα το γνωρίζετε οι περισσότεροι πιθανότατα, αλλά οφείλω να σας το αναφέρω. Η οριζόντια ρίγα στα ρούχα έχει την τάση να προσθέτει όγκο και να μειώνει το ύψος, ενώ η κάθετη να αφαιρεί όγκο και να προσθέτει ύψος. Άρα ανάλογα με το σωματότυπο που έχετε, επιλέξτε και την σωστή κατεύθυνση.

Jason Χατζηαναστασίου, Fashion Stylist