Η Όλγα Φαρμάκη σε τρυφερή εξομολόγηση – «Όταν αγκάλιασα πρώτη φορά την κόρη μου…»

Όλγα Φαρμάκη

"Ο σύντροφος μου είναι δίπλα μου, όμως, 24 ώρες το 24ωρο και έχω μεγάλη βοήθεια από εκείνον" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Όλγα Φαρμάκη.

Σε ζωντανή σύνδεση στο Happy Day εμφανίστηκε η Όλγα Φαρμάκη το πρωί της Τετάρτης με αφορμή τον ερχομό της κορούλας της, Μαρέττας και τον επερχόμενο γάμο της. Το όμορφο μοντέλο μίλησε με λόγια τρυφερά και συγκίνηση για την μητρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Φαρμάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν την πήρα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, όχι μόνο έγκλαιγα, όχι συγκινήθηκα, άρχισα να την φιλάω παντού. Τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα και να πω την αλήθεια, ενώ βοήθεια θα ήθελα να είχαμε και είχαμε, λόγω covid δεν γινόταν να έχουμε καμία βοήθεια στο σπίτι. Ήταν πολύ συγκινητικές στιγμές αυτές που περάσαμε και περνάμε με τον Σταύρο, το ζούμε και θα το ζήσουμε. Είναι ευλογία».

«Η αλήθεια είναι πως έχω ξαγρυπνήσει πολύ περισσότερο από τον Σταύρο» πρόδωσε, ακόμα, η Όλγα Φαρμάκη με χαμόγελο. «Είναι εκεί δίπλα μου, όμως, 24 ώρες το 24ωρο και έχω μεγάλη βοήθεια από εκείνον».

Μια τρυφερή εξομολόγηση από την Όλγα Φαρμάκη στο Happy Day…