Η Ντίνα Μιχαηλίδου εξομολογείται: «Έκλαιγα όλη μέρα, έλεγα: εδώ θα μείνω»

Ντίνα Μιχαηλίδου

"Από κάποιο σημείο και μετά δεν ήμουν φυσιολογική, ήμουν πολύ νευρική και έπρεπε να καλύψω πολλά κενά".

Τη Ντίνα Μιχαηλίδου υποδέχθηκαν στο πλατό του «Πρωίαν Σε Είδον» νωρίτερα σήμερα (24/5) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετείχε για δεύτερη σεζόν στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στη στήριξη που είχε από τους φίλους της σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της ζωής της.

«Μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική, να βγαίνω με φίλους ή να τους μαγειρέψω όποτε μπορέσω. Μου αρέσει πάρα πολύ να δουλεύω. Έχω πολλούς και καλούς φίλους, οι οποίοι δοκιμάστηκαν στα πολύ δύσκολά μου και στα δικά μου, στο κομμάτι της συμπεριφοράς», δηλώνει η Ντίνα Μιχαηλίδου.

«Από κάποιο σημείο και μετά δεν ήμουν φυσιολογική, ήμουν πολύ νευρική και έπρεπε να καλύψω πολλά κενά, που δεν ήταν δικά μου. Υπήρχε μία νευρικότητα», παραδέχεται η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1.

«Οι φίλοι δοκιμάζονται και στη χαρά και στη λύπη. Πρέπει να συμμετέχει στη χαρά σου χωρίς να ζηλεύει. Καθένας έχει τη δική του μοίρα, έχει έρθει για έναν δικό του σκοπό και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τονίζει η Ντίνα Μιχαηλίδου.

«Δεν είναι εύκολο να γίνεις πιο συνειδητός ως προς εσένα, είναι πολύ δύσκολο, δεν κάνω την έξυπνη. Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα όλη μέρα, έλεγα: εντάξει, εδώ θα μείνω. Αλλά έμφυτα μέσα μου ήξερα ότι η αλλαγή έρχεται. Έχω κάνει 2μιση χρόνια ψυχοθεραπεία, έχω κάνει διαλογισμούς και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Έχω φροντίσει το εσωτερικό μου κομμάτι και αυτό φαίνεται, διότι αλλιώς δεν θα γέλαγα», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Ντίνα Μιχαηλίδου.