Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη διηγείται άγνωστες ιστορίες από την τηλεοπτική της διαδρομή

Ντέσσυ Κουβελογιάννη

Δείτε όλα όσα είπε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη, η οποία αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από την τηλεοπτική της σταδιοδρομία.

«Στο γραφείο είχαμε βγάλει ένα παρατσούκλι για μια διάσημη σταρ, τα τρία πρώτα γράμματα του ονόματος της και μετά μια κακή λέξη που ταίριαζε με το επίθετο της. Όταν κάποια στιγμή της κάναμε συνέντευξη, εγώ έπρεπε να δώσω πάσα για να παίξει το βίντεο και πρόλαβα στο τσακ να μην την αποκαλέσω όπως στο γραφείο», είπε αρχικά η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη είπε στη συνέχεια: «Το 2004 σε μια εκπομπή μου στο Alter, πήγα να δώσω πάσα για ένα βίντεο και είδα στο μόνιτορ ότι είχε σηκωθεί η φούστα μου πολύ ψηλά. Έλεγα ένα gossip δελτίο στο Alter και ένας φίλος μου κάμεραμαν μου είπε ότι κλειδώνει την κάμερα για να μιλήσει στο κινητό του. Τελικά δεν είχε κλειδώσει την κάμερα και μέχρι να δώσω την πάσα μου η κάμερα έπεφτε και εγώ χαμήλωνα όλο και περισσότερο για να είμαι μέσα στο πλάνο».

Για την φιλική σχέση που έχει με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και τα χιουμοριστικά πειράγματα που κάνουν μεταξύ τους, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη αναφέρει: «Οι συνεργάτες μου και οι φίλοι μου όπως ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, ξέρουν ότι έχουμε ένα ιδιαίτερο χιούμορ. Η πλάκα ανάμεσα σε εμένα και τον Βασίλη ήταν να με λέει «γριά», «Τουταγχαμών» και «μούμια».

Μία μέρα το σαλόνι υποδοχής στο κανάλι ήταν γεμάτο από κόσμο γιατί είχε γύρισμα ο Άκης Παυλόπουλος με την εκπομπή “Το πάρτυ της ζωής σου”. Καθώς κατέβαινα τα σκαλιά για να πάω στο μακιγιάζ, με βλέπει ο Βασίλης Γρηγοροπουλος, κάνει το σταυρό του και πέφτει στα γόνατα φωνάζοντας: “θαύμα, ζει”, εγώ γελούσα και ο κόσμος τριγύρω με κοίταζε έντονα και αναρωτιόταν πόσο χρόνων μπορεί να είμαι».

Για την εποχή που ήταν στο κανάλι του ΑΝΤ1 θυμάται η Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Όταν ήμουν στον ΑΝΤ1 έβλεπα ότι έπαιζαν κάποια αποκλειστικά μας θέματα οι απέναντι εκπομπές και συγκεκριμένα μια εκπομπή. Από κάποια στιγμή και μετά έπαψα να θεωρώ σύμπτωση ότι απέναντι εκπομπές έπαιζαν τα δικά μας αποκλειστικά θέματα. Κάποια στιγμή έριξα ένα «θέμα – δόλωμα» για να δω ποιος από την ομάδα μου κάνει αυτές τις διαρροές και τελικά πιάσαμε το άτομο αυτό. Εγώ βγήκα εκτός εαυτού. Ίσως, όμως έπρεπε να είχα αντιμετωπίσει πιο ψύχραιμα την κατάσταση».

Κλείνοντας, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη είπε για τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Θυμάμαι την εποχή που παιζόταν το «Παρά πέντε» και έσκιζε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν στα καλύτερα του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε εμφανιστεί σε μια πρωινή εκπομπή στον Alpha. Εγώ ήμουν στον ΑΝΤ1 και είπα στους συνεργάτες μου: «πηγαίντε να του πάρετε μια δήλωση. Ο συνεργάτης μου που πήγε ήταν «γάτα» και όχι μόνο του πήρε δήλωση, αλλά άνοιξε η πόρτα του γραφείου μου και είδα μπροστά μου τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μου είπε ότι δεν θέλει να βγει στο πλατό γιατί δεν είχε πάρει άδεια από το Mega και του είπα ότι έχει δίκιο. Τελικά όχι μόνο βγήκε στην εκπομπή, αλλά έκατσε σε όλη τη διάρκεια της δίπλα μου. Βγάλαμε στην εκπομπή όλους τους συντελεστές του «Παρά πέντε».  Ήταν μια εκπομπή που αγαπώ πολύ και αν μπορούσα θα ήθελα να τη ζήσω ξανά».