Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη απασφάλισε για τον Γιώργο Νταλάρα: «Δεν θέλω να σκεφτώ ότι θα μιλούσε έτσι στο παιδί μου»

Ντέσσυ Κουβελογιάννη

"Ντρέπομαι που φτάνω στο σημείο να σχολιάσω έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη" υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη μίλησε στον αέρα του Breakfast@Star την Τετάρτη με αφορμή τις αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους συναδέλφους της. Η έμπειρη δημοσιογράφος δεν έκρυψε, μάλιστα, την προσωπική της οργή για όσα ακούστηκαν από την πλευρά του γνωστού καλλιτέχνη.

Ειδικότερα, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη δήλωσε πως «γελοίους ανθρώπους μπορούμε να βρούμε σε κάθε επάγγελμα. Το ίδιο θα μπορούσα να πω και γω για το οποιοδήποτε επάγγελμα. Από την άλλη όμως για τα παιδιά, τα οποία ξεροσταλιάζουν περιμένοντας μια ατάκα, κάνοντας την δουλειά τους, νομίζω ότι είναι ότι πιο άκομψο θα μπορούσε να ακουστεί».

«Ντρέπομαι που φτάνω στο σημείο να σχολιάσω έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη. Εγώ αν άκουγα να λένε για το παιδί μου τόσο προσβλητικά σχόλια, ενώ έκανε την δουλειά του, θα αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα. Πάρα πολύ άσχημα. Δεν θέλω ούτε καν να το σκεφτώ ότι θα μπορούσε να μιλήσει έτσι στο παιδί μου κάποιος, όποιος κι αν είναι αυτός».

«Μου βγάζει έναν άνθρωπο πάρα πολύ εκνευρισμένο, ο οποίος επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους με πολύ άκομψο τρόπο Για να το πει (σ.σ. το σχόλιο για τις εκπομπές), προφανώς και παρακολουθεί τις πρωινές εκπομπές. Έχει άποψη και την σέβομαι, άσχετα άμα διαφωνώ, απλά κάποια πράγματα είναι καλό είτε να τα φιλτράρουμε πριν τα πούμε είτε να μην τα πούμε καθόλου» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

Πηγή εικόνας: NDP Photo