Η Ντέμη Γεωργίου διαψεύδει την Κατερίνα Λένη – «Ποτέ δεν με τσάκωσε να τρώω κρυφά»

Ντέμη Γεωργίου

Δείτε όλα όσα είπε η Ντέμη Γεωργίου.

Στην κουζίνα του Dot μπήκε η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef όπου έδειξε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ένα βίγκαν καλοκαιρινό σάντουιτς. Η Ντέμη μίλησε για την απόφασή της να γίνει βίγκαν, ενώ ξεκαθάρισε πως η Κατερίνα Λένη ποτέ δεν την έπιασε να τρώει κρυφά στην κουζίνα.

«Είμαι βίγκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Άλκηστις, η σύζυγός μου, έπαθε μια διατροφική αλλεργία και της είπε ο γιατρός ότι πρέπει για κάποιο διάστημα να κόψει όλα τα ζωικά. Επειδή κι εγώ την λυπόμουν, να τρώω τώρα εγώ τον… άμπακό μου κι εκείνη να τρώει φασολάκια και ρυζάκι, είπα να της συμπαρασταθώ. Και είδαμε ότι υπάρχει μέλλον πάνω σε αυτό και ξεκινήσαμε να κάνουμε διάφορες συνταγές και μας βγήκε σε πολύ καλό. Το εστιατόριό μας είναι μόνο βίγκαν. Η αλήθεια είναι ότι ο περισσότερος κόσμος που έρχεται δεν είναι βίγκαν. Το κρέας δεν μου λείπει καθόλου πλέον.

Η παραγωγή με πρόσεχε πάρα πολύ, οπότε είχα ότι θα μπορούσες να φανταστείς. Σαλάμια, τυριά, όλα τα πράγματα τα οποία ζητούσα. Οπτικά, δεν φαίνεται ότι είναι βίγκαν αυτά τα προϊόντα. Η Κατερίνα ποτέ δεν με τσάκωσε να τρώω κρυφά το βράδυ, δεν συνέβη ποτέ αυτό», είπε η Ντέμη Γεωργίου.