Η Ντέμη Γεωργίου αποκαλύπτει για την σύζυγό της – «Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη»

Ντέμη Γεωργίου

"Όταν ο άλλος ζητά από εσένα να τον στηρίξεις στην απόφασή του, τον στηρίζεις για αυτό που έχει αποφασίσει για τον εαυτό του. Οπότε παύει να είναι μία απόφαση που πάρθηκε μαζί" ανέφερε η Ντέμη Γεωργίου.

Στον καναπέ του Dot. κάθισε η Ντέμη Γεωργίου από το Master Chef και μίλησε για το πως προέκυψε η διάσταση με την σύζυγό της Άλκηστη.

«Η Άλκηστις είναι στο Λονδίνο, εργάζεται και ζει εκεί πια. Το μαγαζί το δουλεύω εγώ έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια. Η Άλκηστις ασχολείται πιο πολύ με τα social media και τα γλυκά. Οι αποφάσεις για να παρθούν μαζί, πρέπει να είσαι πολύ αυταρχικός και πολύ bossy. Όταν ο άλλος ζητά από εσένα να τον στηρίξεις στην απόφασή του, τον στηρίζεις για αυτό που έχει αποφασίσει για τον εαυτό του. Οπότε παύει να είναι μία απόφαση που πάρθηκε μαζί και είναι ένα όνειρο ζωής για την Άλκηστη και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω εμπόδιο. Η αλήθεια είναι ότι με συμπεριλαμβάνει στα πάντα, μου λέει έλα εδώ αν δεις τι ωραία που είναι, θα κάνεις καριέρα. Μου το είπε σε μια φάση της ζωής μου που έχω πολλά να κάνω, δεν είναι έτσι άντε να σηκωθώ να φύγω στην Αγγλία.

Ισχύει ότι είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη. Το δουλεύω με ψυχοθεραπεία. Έχω κι εγώ συναισθήματα.»