Η «Νταντά» Fran Drescher θα γίνει η νέα Oprah;

«Μου αρέσει να εξερευνώ νέα μονοπάτια», είπε ηθοποιός μιλώντας για την εκπομπή της, η οποία ονομάζεται »The Drescher Talk Show».

«Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για μένα να μοιραστώ τις απόψεις μου με τον κόσμο για πολλά πράγματα αλλά και για να μάθει το κοινό ποια πραγματικά είμαι» δήλωσε η Drescher στο «Entertainment weekly».

Είπε ότι θέλει να γίνει μια πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες αφού η εκπομπή της είναι ένα «έξυπνο» σόου που εκτός από διασκέδαση, προσφέρει και ενημέρωση στο κοινό.

Η αληθινή Fran Drescher, πίσω από τη «Νταντά»
Αν και οι περισσότεροι τη γνωρίζουν από τη δημοφιλή σειρά «The nanny» - η οποία εδώ και χρόνια προβάλλεται και στη χώρα μας – η Drescher έχει κερδίσει δύο φορές από τους New York Times τον τίτλο της καλύτερης συγγραφέως.

Είναι επίσης, δηπλωματικός απεσταλμένος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ζητήματα υγείας των γυναικών – πρόσφατα επέστρεψε από τη Ν. Αφρική και σύντομα θα ταξιδέψει στης Αϊτή- ενώ είναι ενεργό μέλος στον αγώνα κατά του καρκίνου, καθώς και η ίδια έχει πέσει θύμα του και τον έχει νικήσει.

«Επίσης, έχω πέσει θύμα βίας, έχω παντρευτεί, έχω πάρει διαζύγιο και γενικά έχω μια γεμάτη ζωή » λέει η Drescher, η οποία θα προσπαθήσει να περάσει στις γυναίκες θετικά μηνύματα για τη ζωή.