Η Νόνη Δούνια απάντησε ξεκάθαρα για το μέλλον της στις «Γυναίκες»!

«Σκοπεύεις να με αφήσεις μόνη μου», την ρώτησε η Δέσποινα Καμπούρη.

Στον αέρα των «Γυναικών» η Νόνη Δούνια ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγει φέτος από την εκπομπή. Τόνισε επίσης πως αυτό που είπε, αφορούσε την επόμενη σεζόν και όχι το άμεσο μέλλον της στο κανάλι.

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε: «Πες μου σε παρακαλώ πολύ ρε Νόνη, σκοπεύεις να με αφήσεις μόνη μου να ολοκληρώσω αυτή την εκπομπή; Με πήραν τρεις δημοσιογράφοι από το πρωί, στις 9:00 ήταν το πρώτο τηλεφώνημα, όταν είχε παίξει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το θέμα. “Δέσποινα, φεύγει η Νόνη από την εκπομπή και σε αφήνει μόνη σου; Έγινε κάτι; Η Νόνη έκανε κάποιες δηλώσεις ότι θα φύγει από την εκπομπή”. Πριν σε πάρω τηλέφωνο γιατί κατάλαβα ότι κάτι δεν κατάλαβαν μάλλον. Ήσουν πολύ ξεκάθαρη σε αυτά που είπες. Πες το δυνατά και καθαρά να το ακούσει όλος ο κόσμος. Η Νόνη δεν φεύγει από την εκπομπή».

Η Νόνη Δούνια απάντησε με τη σειρά της: «Είσαι με τα καλά σου; Είναι δυνατόν να σε αφήσω μόνη σου κορίτσι μου; Με ρώτησαν για του χρόνου και είπα ότι έχω πρακτικό θέμα για του χρόνου, γι' αυτή την ώρα. Το πιο ειλικρινές. Το έχω πει».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Παπανώτα, η Δέσποινα Καμπούρη είπε με χαμόγελο: «Και επίσης μέσα στα τηλεφωνήματα, δέχτηκα και άλλο ένα όπου μου είπαν ότι ο Παπανώτας με κέρασε μια… σόδα. Δηλαδή, πραγματικά, πόσο πολύ με… αγαπάς, ειλικρινά…».

Περισσότερα latest news »