Η Νίνα Λοτσάρη μίλησε για τον χωρισμό της στην Ελένη!

Δείτε το βίντεο!

Καλεσμένη της Ελένης ήταν σήμερα η Νίνα Λοτσάρη που τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά για τον χωρισμό της με τον σύζυγο της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη!

Για τον αν τι φοβίζει το πως μπορεί να αντιδράση  η 7χρονη κόρη σου, την αλλαγή αυτή στη ζωή των γονιών της; τόνισε «Σαφώς ορισμένα πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Είναι ανεξέλεγχτα κι αυτό είναι το κρίμα στην όλη υπόθεση. Όταν αποφασίζεις να κάνεις μια δουλειά που λέγεται καλλιτέχνιδα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε σταυρώσουν αν θες να ζήσεις σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος τέτοιος. Από την άλλη σαφώς όταν υπάρχει μια ωριμότητα στη σκέψη των γονέων για το πώς πρέπει να χειριστούν αυτή την κατάσταση. Όσο πιο ήρεμα και ωμαλά γίνουν όλες οι αλλαγές μέσα στο σπίτι τόσο καλύτερο θα είναι για τα παιδιά. Είναι το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε, τίποτα άλλο.»

Ισχύει στην περίπτωση της αυτό που είχε δηλώσει σε μία συνέντευξη της, πως όταν τελειώνει ο έρωτας, καλό είναι το ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο κι αν χάνεται να συμβιώνει…»Δεν θα απαντήσω σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Είναι μερικές φορές που λες τα εν οίκω μην εν δήμω. Το τι μπορεί να συμβαίνει σε ένα ζευγάρι δεν μπορεί να το ξέρει κανείς και δεν οφείλει να το ξέρει κανείς. Δεν πρέπει να ξέρει κανείς. Το μόνο που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι που περνάει δύσκολα, είναι να έχει αξιοπρέπεια. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να εκθέσω τα συναισθήματά μου ή του Κωνσταντίνου. Σε καμία περίπτωση και για τίποτα.»

Δείτε όσα είπε

Περισσότερα latest news »