Η Νικολέττα Ράλλη απάντησε για τον Γιώργο Μαυρίδη με ένα μεγάλο καρφί…

Νικολέττα Ράλλη

"Δεν έχω δει τα δημοσιεύματα, δεν θα..."

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη χώρισαν και η γνωστή παρουσιάστρια μέχρι στιγμής δεν είχε κάνει καμία σχετική δήλωση. Ο Γρηγόρης Μπάκας αιφνιδίασε την παρουσιάστρια στο αεροδρόμιο κι εκείνη απάντησε λιτά σε κάποιες από τις ερωτήσεις του.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Πρέπει να φύγω να πάω να δώσω τα φώτα μου στους νέους της Θεσσαλονίκης. Κάνω ένα σεμινάριο τηλεπαρουσίασης. Τη Θεσσαλονίκη αγάπη μου δεν την κόβουμε για κανένα λόγο», ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη.

Έχει νέα σχέση; «Δεν έχω δει τα δημοσιεύματα, δεν θα σου πω τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω», απάντησε η Νικολέττα και όταν ρωτήθηκε «Πώς είναι η ζωή σου χωρίς τον Γιώργο;», η απάντησή της ήταν ένα μεγάλο καρφί: «Αυτές τις ερωτήσεις να τις κάνει εκεί που απαντάνε. Εγώ δεν απαντώ γι’ αυτά τα θέματα τώρα. Απαντάω στις χαρές».

Όσο για το αν θα την δούμε σύντομα στην τηλεόραση, η Νικολέττα Ράλλη είπε: «Έχω κάνει ραντεβού με τον ΑΝΤ1 για να δούμε τι θα κάνουμε, εκεί ανήκω αυτή τη στιγμή, εκεί είναι το συμβόλαιό μου. Άμα δεν εξελιχθεί κάτι, με πάρα πολύ αγάπη όπως ξεκίνησε αυτή η σχέση, θα μπει για λίγο στον πάγο. Έχω πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…