Η Νίκη Σερέτη εξομολογείται για τον Γιάννη Μπέζο και τη σειρά «Εκείνες κι εγώ»

Νίκη Σερέτη

«Η σπακανόπιτα έκανε μεγάλη επιτυχία σε όλους τους φούρνους της γειτονιάς», λέει η Νίκη Σερέτη.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε η ηθοποιός Νίκη Σερέτη, η οποία αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό ρόλο της Δεβόρας, για τις στιγμές των γυρισμάτων με τον Γιάννη Μπέζο, αλλά και τις διάσημες ατάκες της τηλεοπτικής περσόνας.

Η Νίκη Σερέτη ενσάρκωσε μία ιδιαίτερη προσωπικότητα στην τηλεοπτική σειρά «Εκείνες και εγώ» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Συγκεκριμένα, ήταν η διάσημη τηλεοπτική «Δεβόρα», η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του ορκισμένου εργένη και «γυναικά» Ζάχου Δόγκανου.

Η ηθοποιός μίλησε για τις ατάκες της στην σειρά που μέχρι και σήμερα ο κόσμος τις χρησιμοποιεί, όπως για παράδειγμα η διάσημη «σπακανόπιτα» της Δεβόρας. «Η σπακανόπιτα έκανε μεγάλη επιτυχία σε όλους τους φούρνους της γειτονιάς. Στα πρώτα επεισόδια μιλούσα με την μπάσα φωνή μου, αλλά τελικά έβαλα στοιχεία δικά μου στο ρόλο», είπε η Νίκη Σερέτη ενώ αποκάλυψε στιγμές από τα γυρίσματα με τον Γιάννη Μπέζο.

«Ο Γιάννης Μπέζος, μας έλεγε ανέκδοτα και γελούσαμε συνέχεια πριν το γύρισμα. Το κακό ήταν ότι δε μπορούσα να κρατηθώ. Όταν τελείωνε η σειρά και κάναμε τα τελευταία γυρίσματα, είχα μεγάλη συγκίνηση», ανέφερε η Νίκη Σερέτη και συμπλήρωσε: «Δεν πίστευα ότι θα είχε τέτοιο απόηχο ο ρόλος μου».