Η Νίκη Λυμπεράκη έστειλε… ανέκδοτο στους «Ράδιο Αρβύλα»

Ράδιο Αρβύλα

Κι όμως, ο Αντώνης Κανάκης κατάλαβε την παρουσιάστρια ειδήσεων του OPEN, Νίκη Λυμπεράκη!

Μια ξεχωριστή έκπληξη είχε ετοιμάσει η Νίκη Λυμπεράκη, το βράδυ της Τετάρτης, στον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του στο «Ράδιο Αρβύλα». Μια έκπληξη την οποία, ωστόσο, ο παρουσιαστής… ψιλιάστηκε και χαμογέλασε αμέσως στον συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ειδικότερα, όταν ολοκλήρωσε την καθιερωμένη στήλη του με το «κρύο ανέκδοτο της ημέρας», ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θέλησε να πει – χωρίς να πει – ποιος έστειλε το συγκεκριμένο ανέκδοτο. «Ρωτήστε με ποια το έστειλε αν και… δεν μπορώ να σας πω. Η κυρία λέει δελτίο ειδήσεων και το γράφει, είναι πολύ κοντά μας».

Τότε, αμέσως, ο παρουσιαστής της σατιρικής καθημερινής εκπομπής του OPEN, Αντώνης Κανάκης αναρωτήθηκε προς τον συνεργάτη του, «η Νίκη το έστειλε;». Όμως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αν και… δεν ήξερε, επιβεβαίωσε εμμέσως την σχέση που είχε με το ανέκδοτο η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN. «Μου έστειλε μήνυμα χθες πως, «γράφω το δελτίο ειδήσεων και σκέφτομαι τέτοιες σαχλαμάρες όλη την ώρα! Με καταστρέψατε».

«Νίκη; εσύ; Α, δεν θα τα πάμε καλά» τόνισε, με χιούμορ, ο Αντώνης Κανάκης απευθυνόμενος στην κάμερα.