Η Νίκη Λυμπεράκη εξομολογείται για την απώλεια του πατέρα της

Νίκη Λυμπεράκη

"Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου που ήταν ο βράχος μου, βρέθηκα να είμαι εγώ ο βράχος ενός μωρού με το ίδιο όνομα", εξομολογείται η Νίκη Λυμπεράκη.

Η Νίκη Λυμπεράκη μίλησε στην εκπομπή Ελένη και τον Λευτέρη Βουτσά για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της και συγκινεί όταν αναφέρεται στον μικρό της γιο που πήρε το όνομά του.

«Μεγάλωσα στον ορισμό της κανονικής ελληνικής οικογένειας. Είχα δύο γονείς που δούλευαν πολύ σκληρά για να μας μεγαλώσουν. Ο μπαμπάς έκανε πολλές δουλειές, πότε λογιστής, πότε πωλητής, άλλοτε πλασιέ. Γενικά ήταν ένας άνθρωπος ανήσυχος που πάντα έβρισκε τρόπους να έχει δουλειά. Ήταν και είναι λατρεία για τον μπαμπά μου, παρότι δεν είναι εδώ. Δεν τον είχα ακούσει ποτέ να λέει κακό λόγο για άνθρωπο. Ο μπαμπάς μου καμάρωνε πάντα για τα παιδιά του αλλά δεν θα καμάρωνε παραπάνω επειδή με είδε στην τηλεόραση» εξομολογήθηκε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Θέλω ο γιος μου να είναι ανεξάρτητος, αυτόφωτος, διαφορετικός και να μεγαλώσει ελεύθερος. Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου που ήταν ο βράχος μου, βρέθηκα να είμαι εγώ ο βράχος ενός μωρού με το ίδιο όνομα. Γυρνάς στο σπίτι εξαντλημένος, μετά από μία άθλια μέρα και τον βλέπεις να τρέχει και λες δεν θέλω τίποτα άλλο» τόνισε η Νίκη Λυμπεράκη.