Η Νίκη Λάμη στην Ελένη για το ρόλο της στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη»

Νίκη Λάμη

Δείτε όλα όσα είπε η Νίκη Λάμη στην Ελένη Μενεγάκη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Νίκη Λάμη, η οποία μίλησε στην παρουσιάστρια για το ρόλο της ως Μαίρη, στη νέα σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

Για την συνεργασία της με τους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, η Νίκη Λάμη ανέφερε ότι έχει ξανασυνεργαστεί και παλαιότερα με το συγγραφικό δίδυμο, αλλά είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται σε τηλεοπτικό επίπεδο.

Η Νίκη Λάμη εξέφρασε την ευχαρίστηση που είχε την τύχη να ξεκινήσει την καριέρα τα κοντά στους δύο σημαντικούς ανθρώπους και όπως είπε χαρακτηριστικά «όταν με ποτίσεις, εγώ ανθίζω». Αυτό το χαρακτηριστικό το έχει τόσο στις επαγγελματικές της συνεργασίες όσο και στα συναισθηματικά της.

Στα παιδικά της χρόνια, η Νίκη Λάμη δεν ήταν το παιδάκι που δεν είχε εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με την ηθοποιία και παραδέχθηκε ότι δεν έχει την αυτοπεποίθηση που δείχνει ότι έχει. Επίσης σαν άνθρωπος δεν είναι και τόσο εξωστρεφής.

Για το ρόλο της στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», η Νίκη Λάμη σχολίασε: «Η Μαίρη μου είναι ένα κορίτσι που είναι ακόμα ελεύθερο και ανεξάρτητο. Θέλει όμως να κάνει οικογένεια και παιδάκια. Βγαίνει ραντεβού και με άλλους εκτός από το Γιάννη Τσιμιτσέλη γιατί ψάχνει να βρει το ιδανικό».