Η Νατάσα Ράγιου ξεσπά για τις πρωινές εκπομπές: «Είναι γελοίο, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό το ελληνικό φαινόμενο»

Νατάσα Ράγιου

"Έχω επιχειρήσει να κάνω συζητήσεις για να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά δεν είναι κάτι μου με ενδιαφέρει", δηλώνει η γνωστή δημοσιογράφος.

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αυγερινοπούλου μίλησε η Νατάσα Ράγιου. Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός, που πλέον κατοικεί μόνιμα στη Ρόδο, αναφέρθηκε στην εικόνα που βγάζουν προς τα έξω οι πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ παραδέχεται πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της απ’ όταν έφυγε από το «γυαλί».

«Είμαι μόνιμα στη Ρόδο. Η ζωή εκεί είναι πάρα πολύ καλά, έχω ηρεμήσει, όλα αυτά που μου λέτε οι συνάδελφοι, ότι ετοιμάζεστε πάτε σε πρεμιέρες κλπ, ναι μεν μου έχουν λείψει κάποιες στιγμές, αλλά είμαι τόσο μακριά από όλο αυτό… Είναι η ζωή μακριά από την Αθήνα, άλλο πράγμα», δηλώνει η Νατάσα Ράγιου.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω επιχειρήσει να κάνω συζητήσεις για να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά δεν είναι κάτι μου με ενδιαφέρει. Νομίζω ότι πλέον δεν θα μπορούσα να εμπλακώ με το καθημερινό πρωινό, που το έκανα χρόνια. Ίσως αν ήταν Σαββατοκύριακο, κάτι να μπορούσα να κάνω», παραδέχεται η γνωστή δημοσιογράφος.

«Καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές αναγκάζεστε να μπείτε στον ανταγωνισμό αλλά αυτό το ότι τσακώνεστε στον αέρα και βρίζεστε με τους παρουσιαστές των άλλων εκπομπών… εσείς ευτυχώς δεν έχετε τέτοια πράγματα», σχολιάζει αμέσως μετά η Νατάσα Ράγιου για τις πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

«Δεν γίνεται η θεματολογία στο 80% των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης να ασχολείται με το τι έχουν κάνει χθες και προχθές οι υπόλοιπες εκπομπές των άλλων καναλιών. Είναι γελοίο, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, είναι ελληνικό φαινόμενο», σχολιάζει κλείνοντας η Νατάσα Ράγιου.