Η Νατάσα Καλογρίδη αποχώρησε από το «Dancing»

Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές του χθεσινού show και την εμφάνιση - έκπληξη του Σπύρου Σούλη

Όταν έμεινε στο τέλος μαζί με την Ναταλία Δραγούμη, περιμένοντας την ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια για το ποια από τις δύο θα αποχωρήσει, η ηθοποιός έμοιαζε έτοιμη να… σκοτώσει άνθρωπο.

Δείτε το βίντεο:

Το show ξεκίνησε στις 21:00 και πρώτη ανέβηκε στην τηλεοπτική πίστα του ΑΝΤ1 η Αγγελική Ηλιάδη με τον καβαλιέρο της.

Όταν η Αγγελική βρέθηκε μπροστά στους κριτές, αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον δεν ήταν η βαθμολογία που της έβαλαν αλλά… οι ευχές του Γιάννη Λάτσιου στην Ζέτα Μακρυπούλια, για… τη γιορτή της μητέρας! (Διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Καλύτερος από κάθε άλλη φορά είπαν οι κριτές πως ήταν ο Κώστας Μαρτάκης ο οποίος σάρωσε στη βαθμολογία μετά την εμφάνισή του.

Αποκαλυπτική ήταν η στολή της Ελεονώρας που -για ακόμα μια φορά- φιλήθηκε στο στόμα με τον παρτενέρ της κατά τη διάρκεια του χορευτικού τους.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς κέρδισε πάλι το χειροκρότημα του κοινού με την παρουσία του και τις ατάκες του.

Από το χθεσινό show απουσίαζε ο Γιώργος Γερολυμάτος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ωστόσο τον τηλεοπτικό χρόνο κάλυψε με μια εμφάνιση – έκπληξη ο Σπύρος Σούλης ως γκεστ και… πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις!

Η τελική βαθμολογία των ζευγαριών διαμορφώθηκε ως εξής:

Όπως κάθε Κυριακή βράδυ η ομάδα του zappIT έκανε το δικό της live event για το »Dancing» με τα δικά σας σχόλια, TV POLL και αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια.  
Κάνε κλικ εδώ για να δείτε τι έγινε στο χθεσινό live μας.