Η Ναταλία Τσαλίκη για το Άκρως Οικογενειακόν: «Στα γυρίσματα μάθαμε για τους Δίδυμους Πύργους»

Ναταλία Τσαλίκη

«Νομίζαμε πως έγινε Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος», εξομολογείται η Ναταλία Τσαλίκη

Η Ναταλία Τσαλίκη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Η γνωστή ηθοποιός γύρισε πολλά χρόνια πίσω και θυμήθηκε περιστατικά από τα γυρίσματα της σειράς “Άκρως Οικογενειακόν”.

«Το Άκρως Οικογενειακόν αγαπήθηκε πολύ, γιατί μίλαγε για την οικογένεια με έναν πολύ γλυκό και οικείο τρόπο. Σε μία σκηνή υπήρχε ένα… πετούμενο που έπρεπε να το κρατάω, έφυγε από τα χέρια μου και αυτό ήταν απρόσμενο και αστείο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη σκηνή που γιορτάζαμε την επέτειο μας με τον Γιάννη Μπέζο και ψάχναμε να βρούμε τρόπο να περάσουμε τη νύχτα μαζί και δεν μπορούσαμε», είπε αρχικά η Ναταλία Τσαλίκη.

Η Ναταλία Τσαλίκη είπε στη συνέχεια: «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς μάθαμε για τους Δίδυμους Πύργους και νομίζαμε πως έγινε Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος».

«Το κείμενο κάποιες φορές ερχόταν με κάποια πιο ακραία και απότομα πράγματα που έπρεπε να πω στα παιδιά κι εγώ τα άλλαζα. Προσπαθώ πάντα να συμμετέχω στο κείμενο είτε είναι θεατρικό είτε τηλεοπτικό και να το φέρνω στην αισθητική μου. Κάποιες σειρές οικογενειακές που είχα δει μέχρι τότε είχαν κάποιο πιο ακραίο, επιθετικό ή “βίαιο” ύφος και δεν μου άρεσε.

Αυτό που έγραψε πιο πολύ στη σειρά είναι η αγάπη, η κατανόηση, η τρυφερότητα ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας. Η συνεργασία μου με τα παιδιά της σειράς ήταν σχεδόν μαμαδίστικη, έπαιρν τα πράγματα πολύ προσωπικά», είπε επίσης η Ναταλία Τσαλίκη.

Η Μαργαρίτα, ο ρόλος που υποδυόταν, χρωστούσε το Ναυτικό Δίκαιο, το τελευταίο μάθημά της για πτυχίο, με τη Ναταλία Τσαλίκη να δηλώνει: «Στην πραγματικότητα δεν έχω ιδέα τι σημαίνει Ναυτικό Δίκαιο, παρ’ όλα αυτά προσπάθησα πολύ για να το περάσω το μάθημα και να πάρω το πτυχίο μου!».