Η Ναταλία Γερμανού «σφάζει με το βαμβάκι» στον αέρα τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί

Ναταλία Γερμανού

"Θέλω απλά να πω ότι το μίσος Σωκράτη μου είναι ένα πάρα πολύ έντονο..."

Η Ναταλία Γερμανού είχε εκφράσει εδώ και καιρό τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά που επιδείκνυε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί στο Power of Love. «Ελπίζω να τον διώξετε κλοτσηδόν! Συνάδελφοι πετάξτε τον έξω! Μαρία Μπακοδήμου αν βλέπεις, όξω! Όξω από την παράγκα!», είχε αναφέρει, με αφορμή την άσχημη συμπεριφορά του παίκτη σε άτομο της παραγωγής. Την επόμενη μέρα, ο Σωκράτης είχε στείλει μήνυμα διαμαρτυρίας στη Ναταλία, το οποίο και διάβασε στον αέρα η παρουσιάστρια.

[dfp_ads id=236982]

Πριν από μερικές εβδομάδες η Ναταλία Γερμανού επανήλθε, μετά από τον άσχημο τρόπο με τον οποίο μίλησε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί στη Μαρία Μπακοδήμου. Ο παίκτης του Power of Love, λοιπόν, φαίνεται ότι σε κάποιο live που έκανε πρόσφατα στο Instagram, ανέφερε ότι η παρουσιάστρια τον μισεί. Την απάντησή του, λοιπόν, την πήρε μέσα από το Επιτέλους Σαββατοκύριακο και την ίδια τη Ναταλία. Και η απάντηση αυτή… πόνεσε!

«Ο Σωκράτης έκανε ένα live μου είπανε -γιατί εγώ δεν το είδα- και είπε ότι τον πολεμούσαμε διάφοροι, ότι εγώ είχα εμμονή μαζί του και τον μισώ. Θέλω απλά να πω ότι το μίσος Σωκράτη μου είναι ένα πάρα πολύ έντονο συναίσθημα. Αυτό, καταλαβαίνεις τι εννοώ…».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…