Η Ναταλία Γερμανού που αγαπήσαμε ξαναγύρισε στο… σπίτι της, στον Alpha

Ναταλία Γερμανού

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια στην πρεμιέρα για την επιστροφή της στο κανάλι...

Μια πρώτα εκ των έσω λαμπερή και όμορφη Ναταλία Γερμανού μας καλωσόρισε το μεσημέρι του Σαββάτου, ξανά μετά από χρόνια, από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. «Ξαναγύρισα κοντά σου ξαναγύρισα…» έπαιζαν τα ηχεία, ενώ η Ναταλία έμπαινε στο ζεστό πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται, με διάπλατο χαμόγελο και υγρά μάτια. Τα λόγια της φανέρωσαν τα συναισθήματά της γι’ αυτήν την επιστροφή.

«Καλησπέρα! Καλωσορίσατε και καλώς ξαναβρίσκω το σπίτι μου, τους δικούς μου ανθρώπους. Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, δεν θα δακρύσω όμως… Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, χαρούμενη που θα περάσουμε μαζί αυτή τη σεζόν, ελπίζω και τις επόμενες. Στον Alpha νιώθω σπίτι μου κι εσείς που μας βλέπετε θα νιώσετε κανονικά σπίτι σας. Θα είστε χαλαροί, άνετοι κι εμείς θα αναλάβουμε τη διασκέδασή σας και λίγο την ενημέρωσή σας, σαν προσωπική μας υπόθεση», είπε η Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες της.

Στην παρέα της Ναταλίας θα είναι φέτος ο Κώστας Τσουρός, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Χάρης Γιακουμάτος. Την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Μαίρη Κούσουλα, όνομα που έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες του Alpha και όχι μόνο.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…