Η Ναταλία Γερμανού «πάγωσε» τον καλεσμένο της – «Γιατί τόσο κόντρα ρόλο κύριε Μπέζο;»

Ναταλία Γερμανού

Σε μια ερώτηση που μάλλον αιφνιδίασε τον Γιάννη Μπέζο προχώρησε η Ναταλία Γερμανού!

Στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού, για δεύτερη φορά, τον Γιάννη Μπέζο το μεσημέρι του Σαββάτου. Μαζί με τον δημοφιλή ηθοποιό βρέθηκαν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Σωτήρης Τσαφούλιας με αφορμή την επερχόμενη παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές» που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Μιλώντας ωστόσο για τον ρόλο που υποδύεται ο Γιάννης Μπέζος στην εν λόγω δουλειά, η παρουσιάστρια του Alpha δε δίστασε να τον «πειράξει» λίγο με χιούμορ. Και ναι, το τόλμησε!

«Υποδύεστε, λοιπόν, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αποτραβηγμένος, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ κλειστός και δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους. Γιατί τόσο κόντρα ρόλο, κύριε Μπέζο;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού προς τον καλεσμένο της με τους υπόλοιπους στο πλατό να λύνονται αυθορμήτως στα γέλια. «Τους συμπαθώ τους ανθρώπους, όχι όλους όμως» αποκρίθηκε, γελώντας, ο αγαπημένος ηθοποιός.

Απολαύστε το σχετικό στιγμιότυπο στο 4ο λεπτό του αποσπάσματος.

«Σας πειράζω! Σας πειράζω… Σας πειράζω, κύριε Μπέζο… Τώρα που σας έχω γνωρίσει λίγο καλύτερα, σας έχω αγαπήσει τόσο πολύ που έχω το θάρρος να κάνω λίγο χιούμορ γιατί ξέρω ότι το εκτιμάτε και έχετε πάρα πολύ» υπογράμμισε η Ναταλία Γερμανού για να λάβει την έγκριση του καλεσμένου της, ο οποίος και τόνισε πως «μπορείτε να με πειράξετε όσο θέλετε».