Η Ναταλία Γερμανού ξεσπά για τη Τραϊάνα Ανανία: «Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη! Νεραϊδοκρουσμένη»!

Ναταλία Γερμανού

"Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα η παρενόχληση για να το ευτελίζουμε, να το κάνουμε φτηνό, να το κάνουμε της πλάκας, απλώς για να ακουστεί το ονοματάκι μας".

Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής με την κίνησή της να δημοσιεύσει τον διάλογο που είχε στο Instagram με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο. Το θέμα συζητήθηκε σε όλες τις εκπομπές και το Σάββατο το μεσημέρι έφτασε και στο Καλύτερα δεν γίνεται. Η Ναταλία πήρε σαφή θέση και δεν χαρίστηκε…

Τραϊάνα Ανανία – Κυριάκος Παπαδόπουλος: Ανεξέλεγκτη δημόσια κόντρα! Η απάντηση του ποδοσφαιριστή

«Νομίζω έχω τσαντιστεί πάρα πολύ με την Τραϊάνα Ανανία. Δεν θα πέσω στην εύκολη παγίδα «τι θέλεις τώρα κι εσύ που χορεύεις τσιφτετέλι ή που φωτογραφίζεσαι με τα εσώρουχα». Προσοχή, μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Δεν έχει καμία σημασία πώς φωτογραφίζεται μια γυναίκα, με το αν θα επιτρέψει σεξουαλική παρενόχληση σε οποιονδήποτε άνδρα. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Έχω τσαντιστεί για άλλο λόγο.

Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα η παρενόχληση για να το ευτελίζουμε, να το κάνουμε φτηνό, να το κάνουμε της πλάκας, απλώς για να ακουστεί το ονοματάκι μας. Είναι πολύ σοβαρό θέμα για να πέφτουμε σε αυτή την τρυπούλα «Κάποιος μου έστειλε μια καλημέρα στο instagram, πάμε να τον ξεφτιλίσουμε γιατί θα με παίζουν τα sites για ένα μήνα». Δεν το κάνεις αυτό σε έναν άνθρωπο που σου είπε «γεια σου, τι κάνεις»; Επιλέγεις να μην απαντήσεις κι αν συνεχίσει ή σε προσβάλει, υπάρχει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.  Η παρενόχληση είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό πράγμα! Σταματήστε να την ευτελίζετε! Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη! Είναι όλο λάθος! Διανύουμε πολύ ευαίσθητες εβδομάδες…

Είναι ένα κορίτσι που… πώς να το πω κομψά; Κάπως τις λένε αυτές, νεραϊδοκρουσμένες αλλά όχι με την κακή έννοια. Μιλάνε με νεράιδες τα καλλιτεχνάκια. Είναι λίγο αλλού. Επειδή διανύουμε δύσκολες εβδομάδες, το θέμα της παρενόχλησης γυναικών και ανδρών είναι πάρα πολύ σοβαρό. Μην το πιάνουμε στο στόμα μας επί ματαίω!», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Τραϊάνα Ανανία: Εξέθεσε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Έβγαλε στη δημοσιότητα συνομιλία τους…