Η Ναταλία Γερμανού για τον πατέρα της, Φρέντυ – «Τότε αντέδρασε πολύ άσχημα»

Ναταλία Γερμανού

"Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου" παραδέχθηκε η Ναταλία Γερμανού.

Απέναντι από τον Τάκη Χατζή βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού τη νύχτα της Τετάρτης στο Direct του ALPHA. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε με θάρρος και τόλμη για όλα ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου. Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία».

«Όταν είπα στον πατέρα μου πως ήθελα να γίνω ηθοποιός αντέδρασε πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα και δεν το έκανα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός γιατί ένιωθα ότι είναι ένα πράγμα το οποίο μου πάει. Θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί και να βρίσκω καταφύγιο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια. «Μου είπε, «να μου πεις ακριβώς και ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Εμείς έχουμε δημοκρατία στο σπίτι μας» και όταν του λέω πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου απαντάει «αυτό ξέχνα το». Μετά του είπε μήπως να γίνω τραγουδίστρια, μου είπε «και αυτό ξέχνα το». Του είπα τότε «τι είναι αυτή η δημοκρατία, τι είδους έχουμε στο σπίτι αφού μου λες ξέχνα το». Και μου λέει, «θα γίνεις δημοσιογράφος»! Τέτοιου είδους δημοκρατία είχαμε στο σπίτι».

Παράλληλα, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τις διαφορές που παρουσιάζει σήμερα η εικόνα της τηλεόρασης από εκείνη των 90s. «Την τηλεόραση έχω μάθει να την αποδέχομαι με τα στραβά και τα ωραία της» υπογράμμισε.

Μια καθ’ όλα… direct συνέντευξη από την Ναταλία Γερμανού στον ALPHA!