Η Ναταλία Γερμανού έριξε αυλαία με μια συγγνώμη – Στα πατώματα με την ομάδα της

Ναταλία Γερμανού

"Tου χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι" υποσχέθηκε η Ναταλία Γερμανού.

Αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε η Ναταλία Γερμανού με το «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής στο πρόγραμμα του Alpha. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε, μάλιστα, να βρεθεί στα… πατώματα, όπως αναφώνησε με χιούμορ και η ίδια, μαζί με τους συνεργάτες της.

Στο τελευταίο μέρος του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο, ύστερα από όλα όσα είπε η ομάδα της, η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε πως «δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον αρχισυντάκτη της καρδιάς μου, τον Βασίλη Δρυμούση βεβαίως και τον σκηνοθέτη μου, Κώστα Γρηγοράκη και ας μην είναι αυτό το Σαββατοκύριακο εδώ αλλά είναι ο Γιάννης Μαράκης που τον αντικαθιστά έστω για αυτό το Σαββατοκύριακο. Τον μουσικό μας επιμελητη, Ηλία Μακρίδη για όλες τις υπέροχες μουσικές, όλους τους παραγωγούς μας που είναι σπουδαίοι και είναι πάντα δίπλα μας, όλους τους τεχνικούς που δουλεύουν για την εκπομπή αυτή, όλη την καταπλικτική ομάδα των δημοσιογράφων , εσάς γιατί είστε τα στολίδια μου και είμαι ευλογημένη που σας έχω και σας το λέω αλήθεια. Είμαι η πιο τυχερή παρουσιάστρια του κόσμου».

«Το τελευταίο και πιο μεγάλο ευχαριστώ πάει σε εσάς! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που για μια ακόμα χρονιά μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας. Συγνώμη για όλες τις φορές που άθελα μας σας απογοητεύσαμε και του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

«Να έχετε υγεία και να περάσετε ένα υπέροχο, υπέροχο καλοκαίρι. Έχετε όλη μας την αγάπη και την απέραντη ευγνωμοσύνη μας» συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού στο τελευταίο «Καλύτερα δε γίνεται» της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς.