Η Ναταλία Γερμανού “επανόρθωσε” στον αέρα για την παρεξήγηση με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου

Ναταλία Γερμανού

«Θα ήθελα να επανορθώσουμε για να είμαστε απολύτως εντάξει απέναντι στον άνθρωπο», είπε η Ναταλία Γερμανού, ενώ προβλήθηκε ολόκληρο το απόσπασμα με τις δηλώσεις του ηθοποιού.

Τέλος έλαβε η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τη Ναταλία Γερμανού και τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου. Ο γνωστός ηθοποιός είχε παράπονα γιατί δεν έπαιξαν όλες του οι δηλώσεις για το metoo στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, με αποτέλεσμα να μην ακουστεί ολόκληρη η άποψή του.

Σήμερα, λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού “απολογήθηκε” για όλο αυτό που συνέβη και επανόρθωσε, προβάλλοντας στον αέρα της εκπομπής της ολόκληρο το απόσπασμα με τις δηλώσεις του ηθοποιού για το κίνημα metoo.

«Πρέπει να λύσουμε μια παρεξήγηση γιατί το χρωστάμε αυτό το πράγμα κι εμείς θέλουμε όταν είμαστε με κάποιον τρόπο, σίγουρα όχι εσκεμμένα, φάουλ απέναντι σε έναν άνθρωπο, επιστρέφοντας το επόμενο σαββατοκύριακο να μην αφήνουμε καμιά καρδιά “χαλασμένη”. Μιλάω για τον ηθοποιό, τον κύριο Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου που τον φιλοξενήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού συνέχισε: «Όπως ξέρετε, και μάλιστα βρέθηκε καλεσμένος και στο Πρωινό ο Αλέξανδρος, στον Γιώργο και τη Φαίη, και πολύ σωστά και ο Γιώργος Λιάγκας είπε αυτό που είναι γνωστό στους περισσότερους ηθοποιούς. Όταν γίνεται μια συνέντευξη μαγνητοσκοπημένη, συνήθως είναι μεγάλης διάρκειας. Η συνέντευξη του Αλέξανδρου ήταν νομίζω 30-40 λεπτά. Έγινε το μοντάζ κι έπαιξαν 3-4 λεπτά».

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε: «Εγώ, γιατί το παίρνω κυρίως πάνω μου, κρατήθηκα από την τελευταία φράση που άκουσα που είχε πει ότι στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Και είπα ότι δεν είναι τώρα εποχές να λέμε ότι δεν είχα κάποιο πρόβλημα με κάποιον που αυτή τη στιγμή κατηγορείται για ένα πολύ σοβαρό ποινικό αδίκημα».

«Ο κύριος Παπατριανταφύλλου ενοχλήθηκε γιατί δεν μπήκαν από τη συνέντευξή του πράγματα τα οποία, αν τα ακούγαμε ολοκληρωμένα, θα σχηματίζαμε τελείως διαφορετική εντύπωση για το άτομό του. Και σχολίασα εγώ βασιζόμενη σε μια μεμονωμένη φράση. Θα ήθελα να επανορθώσουμε, παίζοντας ολόκληρο το κομμάτι της συνέντευξης, το οποίο αφορά το metoo, για να είμαστε εντάξει», είπε επίσης η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα και μετά η Ναταλία Γερμανού είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ελπίζω να είμαστε εντάξει τώρα, νομίζω δεν έχουμε αφήσει τίποτα απ’ έξω. Θέλω να είμαστε απολύτως εντάξει απέναντι στον άνθρωπο γιατί είχε δίκιο».