Η Ναταλία Γερμανού δηλώνει ανοιχτή σε προτάσεις αλλά νιώθει πως δεν μπορεί να παρουσιάσει τα πάντα καλά

Ναταλία Γερμανού

Πως σχολιάζει η Ναταλία Γερμανού την επιστροφή της "ωραίας Ελένης";

Την Ναταλία Γερμανού συνέλαβε ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας, με την κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», μετά την ολοκλήρωση της δικής της εκπομπής στον ALPHA. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε τόσο για την ιδιομορφία που έχει η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όσο και την φημολογούμενη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «και η περσινή, από τον Φεβρουάριο και μετά και η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι πολύ περίεργες και σκληρές. Μη λέμε, όμως, σεζόν γιατί η τηλεόραση εκ του ασφαλούς μιλάει. Εμείς παράγουμε ψυχαγωγία. Τι να πουν και άλλοι άνθρωποι; Τι να πουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι ασθενείς; Πολύ ζόρικα τα πράγματα».

«Έχω περάσει από πολύ περίεργες καταστάσεις τηλεοπτικές σε πάρα πολλά κανάλια. Δεν αισθάνομαι ότι βιώνω κάτι περίεργο. Αισθάνομαι ότι ζω κανονικές καταστάσεις επαγγελματικές που θα μπορούσαν να συμβούν σε οποιαδήποτε τηλεοπτική στέγη» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά, δε, τη φημολογούμενη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε πως «δεν το διάβασα… Το μαθαίνω από σένα… Όπου και αν επιστρέψει, όποτε κι αν θελήσει να επιστρέψει, πιστεύω ότι θα κάνει ένα πολύ δυνατό comeback η Ελένη».

«Έχω συμβόλαιο και για του χρόνου, πρώτα ο Θεός και η Παναγία, με τον Alpha. Καλά είμαστε. Είμαι ανοιχτή στο να ακούσω τα πάντα, το θέμα είναι να κάνω κάτι που να είμαι και καλή σε αυτό. Δεν νιώθω ότι μπορώ να παρουσιάσω τα πάντα καλά. Αν μου προτείνουν κάτι που αισθανθώ ότι μπορώ να το υπηρετήσω καλά, θα το κάνω» κατέληξε η παρουσιάστρια.