Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε για το τέλος του «Τι λέει;»: «Υπήρχε ένα κλίμα…»

Ναταλία Γερμανού

Πώς αντέδρασε ο Κώστας Τσουρός;

Μία μέρα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής «Τι λέει;» με την Ελένη Τσολάκη, η Ναταλία Γερμανού, στην έναρξη του «Καλύτερα δε γίνεται», έχοντας δίπλα της τον Κώστα Τσουρό θέλησε να πει δυο λόγια. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι έγινε στα γραφεία, μετά τους τίτλους τέλους.

«Αυτά συμβαίνουν. Εσύ έκανες μια τεράστια, γενναία και παλικαρίσια προσπάθεια, όπως όλη η ομάδα της εκπομπής. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και όλο μας το χαμόγελο, σε όλα τα παιδιά και τους συναδέλφους του «Τι λέει;», γιατί κάνατε την τελευταία εκπομπή σας με τόσο πολύ χαμόγελο που αποτελείται παράδειγμα. Αυτό το χαμόγελο θέλω να σας επιστρέψω και τίποτα άλλο να μην πω πάνω σε αυτό.

Τελειώνοντας η εκπομπή, θέλω να το μοιραστώ αυτό μαζί σας, γιατί ήταν μέρα σύσκεψης για μας η Παρασκευή και τα γραφεία μας ήταν δίπλα δίπλα. Όταν τελείωσε η εκπομπή, μαζεύτηκαν όλα τα παιδιά, ήπιαν κρασάκια, ήταν αγκαλιασμένοι, έβλεπαν αποσπάσματα από την εκπομπή, δάκρυσαν, γελούσαν… Υπήρχε ένα κλίμα μιας αγαπησιάρικης γιορτής και αυτό εγώ το θαύμασα πάρα πολύ», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ο Κώστας Τσουρός, εμφανώς στεναχωρημένος, σχολίασε λιτά: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν μου είναι ευχάριστο».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…