Η Ναταλία Γερμανού απαντά με μοναδικό τρόπο στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ναταλία Γερμανού

"Θα ήθελα να της αφιερώσω ένα βίντεο που μπορεί να μην την βρει σύμφωνη, αλλά ίσως την κάνει να ξανασκεφτεί μερικά πράγματα", είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ο σάλος που προκάλεσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι μεγάλος και το θέμα δεν θα μπορούσε να μην περάσει και από το Καλύτερα δε Γίνεται. Η Ναταλία Γερμανού, όμως, είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να το σχολιάσει και να απαντήσει στην κ. Λατινοπούλου.

«Έγινε όλη αυτή η ιστορία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Πολύ μελάνι χύθηκε, όλοι είπαν την γνώμη τους. Δεν θέλουμε τόσο πολύ να ασχοληθούμε με το θέμα γιατί φαντάζομαι ότι μας ξέρετε πάρα πολύ καλά έναν προς έναν και ότι καταλαβαίνετε ποια είναι η άποψή μας. Διαβάζετε τα μάτια μας. Εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να της ρίξουμε άλλον έναν κουβά με τοξικό δηλητήριο, ούτε να την βρίσουμε. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει κάθε δικαίωμα εκείνη να θέλει να είναι περιποιημένη, να είναι πάντα στην πένα. Αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να θεωρεί ότι υπάρχουν πρότυπα. Δεν υπάρχουν πρότυπα, υπάρχει η ελευθερία, η χαρά της αγάπης και της ανθρώπινης φύσης και υπόστασης. Όπως ο καθένας μας νιώθει, έτσι θα κυκλοφορεί. Θα ήθελα να της αφιερώσω ένα βίντεο που μπορεί να μην την βρει σύμφωνη, αλλά ίσως την κάνει να ξανασκεφτεί μερικά πράγματα», είπε η Ναταλία Γερμανού και ακολούθησε ένα βίντεο με την διάσημη μπαλαρίνα Julia Del Blanco…

«H Julia Del Blanco που δεν έχει ακριβώς τον σωματότυπο που είχαμε ως τώρα στο μυαλό μας για τις μπαλαρίνες, είναι από τις πιο δημοφιλείς στη Βραζιλία και καθηγήτρια χορού», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.