Η Ναταλία Δραγούμη απαντά για την στιγμή που την αποκάλεσαν Γερμανού στην ΕΡΤ

Ναταλία Δραγούμη

"Έχει γίνει πολλές φορές και κάθε φορά που πάω καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας, λέμε ότι πολλές φορές μας μπερδεύουν" ανέφερε η Ναταλία Δραγούμη.

Στο Ευτυχείτε και στην Μένια Κούκου μίλησε η Ναταλία Δραγούμη για την εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ με τον Μιχάλη Μαρίνο αλλά και για το αστείο στιγμιότυπο που συνέβη πριν από λίγες ημέρες, όπου σε ειδική εκπομπή της ΕΡΤ η Αντριάννα Παρασκευοπούλου την αποκάλεσε κατά λάθος Ναταλία Γερμανού.

Η ίδια δήλωσε: «Νομίζω ότι φαίνεται ότι περνάμε πολύ ωραία και στα αλήθεια περνάμε πολύ ωραία. Είναι μια εκπομπή που σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς και να διαβάσεις με μεγάλες προσωπικότητες. Τα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν είναι ένα πράγμα που στο κρατικό κανάλι σε αγχώνει αυτό αλλά δεν είναι κάτι που δεν μιλάμε για αυτό.»

Για την στιγμή που Αντριάννα Παρασκευοπούλου την αποκάλεσε Γερμανού ανέφερε: «Προς Θεού, δεν συνέβη τίποτα. Είναι ένα μπέρδεμα της γλώσσας και αλίμονο αν μία τόσο κορυφαία παρουσιάστρια και δημοσιογράφος κριθεί από αυτό το ασήμαντο συμβάν. Ήταν αστείο και χαριτωμένο, έχει γίνει πολλές φορές και κάθε φορά που πάω καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας, λέμε ότι πολλές φορές μας μπερδεύουν.»