Η Νάταλι Θάνου εξηγεί γιατί δεν θέλει καν να υπάρχει το Bachelor

Νάταλι Θάνου

Δεν μάσησε η Νάταλι Θάνου τα λόγια της!

Στην κάμερα του Love It μίλησε η Νάταλι Θάνου το μεσημέρι της Τρίτης. Έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η ξανθιά τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόφαση να μείνει μακριά από τις πίστες ενώ μίλησε και για την σεξουαλική παρενόχληση που η ίδια έχει δεχθεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάταλι Θάνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για μένα ήταν φυσιολογική εξέλιξη, όταν κάνεις παιδί και οικογένεια, να μην συνεχίζεις να εμφανίζεσαι σε νυχτερινά μαγαζιά και να μην έχεις το ίδιο lifestyle. Ήταν φυσιολογικό για μένα και δεν μου λείπει τίποτα από το παρελθόν».

«Όταν είσαι τραγουδίστρια και είσαι πάνω στην πίστα υπάρχει όλο αυτό το κόνσεπτ που οι άντρες είναι από κάτω και πρέπει κάτι να κάνεις για να τους διασκεδάσεις και να σου πετάξουν τα λουλούδια, δεν μου άρεσε και δεν ήταν του στιλ μου. Δεν μου ταίριαζε» παραδέχθηκε, επίσης, στη μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Δεν μου αρέσει καθόλου πως παρουσιάζεται η γυναίκα στο Bachelor. Είμαι της άποψης πως εμείς οι γυναίκες πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη και να ενθαρύνουμε η μία την άλλη. Αυτό που βλέπω εκεί με στεναχωρεί πάρα πολύ. Δεν θέλω να το δω και δεν θέλω καν να υπάρχει».

«Υπήρχαν φορές που στο παρελθόν δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Δεν θέλω να αναφέρομαι όμως σε αυτό εφόσον το άτομο που μου το έκανε δεν είναι πλέον στην επικαιρότητα και δεν μπορεί να βλάψει άλλους. Τρομάζεις πολύ. Κόβονται τα πόδια σου, η ανάσα σου και δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις».