Η Νάντια Γιαννακοπούλου για τα “γαλλικά” στη Νίκη Κεραμέως – «Δεν μετανιώνω! Έλεος»

Νάντια Γιαννακοπούλου

Δείτε όλα όσα είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία μίλησε για τη γνωριμία και το γάμο της με τον Μάξιμο Μουμούρη, για τον μισθό που παίρνουν οι βουλευτές, αλλά και για την στιγμή που έριξε τα “γαλλικά” της στη Νίκη Κεραμέως, έχοντας ξεχάσει ανοικτό το μικρόφωνό της.

«Δεν μιλάω “ξύλινη” γλώσσα όπως οι άλλοι πολιτικοί. Αν είχα αφοσιωθεί στη δικηγορία θα είχα περισσότερα χρήματα. Ο κόσμος βρίζει τους πολιτικούς γιατί υπάρχουν και πολιτικοί που δεν είναι έντιμοι. Ο Μάξιμος Μουμούρης ήταν έρωτας από το σχολείο και έκτοτε είμαστε μαζί. Ένα λάθος μήνυμα που του είχα στείλει μας έφερε πιο κοντά. Μετά από 12 χρόνια γάμου έχει αλλάξει η ζωή μας, έχουμε τρία παιδιά. Μαγειρεύω πολύ με τα ίδια μου τα χέρια. Το ΠΑΣΟΚ άλλαξε όνομα για συγκεκριμένους λόγους.

Ήταν μια ιδιωτική μου στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα γιατί ξέχασα ανοικτό το μικρόφωνο. Οι πολιτικοί είμαστε άνθρωποι και τσαντιζόμαστε και τα παίρνουμε στο κρανίο και λέμε και τα “γαλλικά” μας όταν πρέπει. Δεν μετανιώνω για τα λεγόμενά μου και επιμένω. Μας έφερε η κυρία Κεραμέως ένα νομοσχέδιο χωρίς να έχει κάνει με κανέναν διαβούλευση και το οποίο δεν λύνει κανένα πρόβλημα του δημόσιου σχολείου. Έλεος!

Οι βουλευτές παίρνουν μισθό 4.800 ευρώ. Εμείς δίνουμε ένα μεγάλο ποσό στο κόμμα», είπε μεταξύ άλλων η Νάντια Γιαννακοπούλου.