Η Νάνσυ Αλεξιάδη άφησε την Ελλάδα, πήγε στο Ντουμπάι και ζει στη Βαρκελώνη τον μεγάλο έρωτα

Νάνσυ Αλεξιάδη

"Είχα μία εμφάνιση στο Ντουπάι, γνωριστήκαμε με τον σύντροφό μου και αποφάσισα να μείνω μόνιμα" Νάνσυ Αλεξιάδη.

Έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η Νάνσυ Αλεξιάδη μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην κάμερα του MEGA Καλημέρα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της με την μετακόμιση στο Ντουμπάι για έναν έρωτα.

Ειδικότερα, η Νάνσυ Αλεξιάδη άνοιξε την καρδιά της και δήλωσε πως «αυτή τη στιγμή μένω στη Βαρκελώνη με τον σύντροφό μου. Πριν μέναμε στο Ντουμπάι. Είχα μία εμφάνιση στο Ντουπάι, γνωριστήκαμε με τον σύντροφό μου και αποφάσισα να μείνω μόνιμα».

«Θα κάνω κάποιες συνεργασίες που αφορούν στην μόδα και το θέμα τόσο στη Βαρκελώνη όσο και στην Ελλάδα» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της την οποία και αποδέχτηκε. Ο δύο τους θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να αποκτήσουν ένα παιδί.

«Όταν τελείωσε το συμβόλαιο μου με τη δισκογραφική ήρθε η κρίση και έπρεπε να πληρώνω εγώ τις παραγωγές» παραδέχθηκε, ακόμα, η Νάνσυ Αλεξιάδη. «Έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο. Κρατάω ότι έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα».