Η μπηχτή της Καινούργιου για Γερμανού και Ιωάννου

«Αν θέλει ο ένας να κάνει τον άλλον να ζηλέψει πρέπει...».

Θέση για τον ντόρο που έχει γίνει σχετικά με την Ναταλία Γερμανού και τον Μάνο Ιωάννου και για το τι πραγματικά έχει συμβεί στην σχέση τους, πήρε η Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Όλα παίζουν», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό».

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Προφανώς, να μιλήσουμε ειλικρινά, μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο, ότι όλα αυτά είναι στημένα. Προφανώς για να γνωρίζει ο δημοσιογράφος, ο διευθυντής ενός περιοδικούς, ο φωτορεπόρτερ ότι αυτοί οι δύο την Πέμπτη θα πήγαιναν εκεί, τον Ιωάννου δεν τον κυνηγάνε οι παπαράτσι από πίσω, οπότε προφανώς ήταν στημένο.

Την άλλη μέρα γράφουν στα sites ότι ήταν μαζί με τη Ναταλία και πήγανε στο Λονδίνο. Την προηγούμενη εβδομάδα γραφόταν πάλι σε περιοδικό ότι η Ναταλία τα έχει με έναν άλλον και ο Μάνος με μία άλλη. Όλα αυτά, αν θέλουν να προστατέψουν τους εαυτούς τους, ότι πρέπει λίγο να τα περιορίσουν. Γιατί τώρα θεωρώ ότι έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό προς λίγο βαρετό και στημένο. Αν θέλει ο ένας να κάνει τον άλλον να ζηλέψει, να μην το κάνει μέσω των περιοδικών και μέσω δημοσιευμάτων».

Περισσότερα latest news »