Η Μπέττυ Νικολέση καταγγέλλει πασίγνωστο πρωταγωνιστή για σεξουαλική παρενόχληση

Μπέττυ Νικολέση

«Παρενοχλούσε όλες τις γυναίκες που έπαιζαν στο σίριαλ», λέει η Μπέττυ Νικολέση.

Στον αέρα της εκπομπής «Love it» βγήκε σήμερα η Μπέττυ Νικολέση. Η ηθοποιός κατήγγειλε δημόσια τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από πασίγνωστο πρωταγωνιστή όταν έπαιζαν μαζί σε σίριαλ.

«Όσο δυσάρεστο κι αν είναι, δεν πρέπει να σταματήσουμε να μιλάει γι’ αυτό. Με στρίμωχνε στα καμαρίνια και δεν με άφηνε να φύγω. Μου έκανε πάρα πολύ δύσκολη τη δουλειά. Η δουλειά μας δεν είναι να αντικρούουμε τον κάθε πικραμένο που δεν έχει τι άλλο να κάνει από το να μας την πέφτει. Ζούμε από αυτό το επάγγελμα και δεν μπορούμε να τιμωρούμαστε κάθε φορά που δεν καθόμαστε σε κάποιον», είπε αρχικά η Μπέττυ Νικολέση.

Η Μπέττυ Νικολέση συμπλήρωσε: «Όταν μου συνέβη αυτό, πήγα στον σκηνοθέτη κα το είπα, πήγα στον παραγωγό του τότε σίριαλ και το είπα και τι έγινε; Να σας πω τι έγινε; Δεν θα αναφέρω το όνομα γιατί δεν θέλω να μπλέξω με μηνύσεις από την άλλη πλευρά. Ο συγκεκριμένος παρενοχλούσε όλες τις γυναίκες που ήταν τότε σε εκείνο το σίριαλ. Κάποια στιγμή με κάποια από τις κοπέλες σύναψε και με μια σχέση».

«Και η τότε σύντροφός του το έμαθε κάποια στιγμή, ότι είχε συνάψει σχέση, και επειδή ήμουν γνωστή της, από άλλο χώρο αυτή, απαίτησε από τον τότε πρωταγωνιστή να απολυθεί και η κοπέλα με την οποία σύναψε σχέση, αλλά και εγώ που υποτίθεται γνώριζα και δεν μιλούσα. Που να της έλεγα ότι μου την είχε πέσει και εμένα. Βεβαίως και την έχασα τη δουλειά μου», πρόσθεσε επίσης η Μπέττυ Νικολέση.

«Ασφαλώς και γνωρίζω αυτά που λέει η Μπέττυ. Είναι απολύτως αληθή τα όσα λέει. Δεν έχει συμβεί μόνο στη Μπέττυ αυτό», επιβεβαίωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.