Η Μπέττυ Μαγγίρα κατακεραυνώνει την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Καιρός να σταματήσει να συμβαίνει»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Θα τους άρεσε αυτό το πράγμα; Αν μου συνέβαινε αυτό τότε με τη μητέρα μου, θα αντιδρούσα πάρα πολύ άσχημα", παραδέχεται η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα. Την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 συνάντησε η ρεπόρτερ της εκπομπής Σοφία Μανουσακίδου και μεταξύ άλλων τη ρώτησε για τις αλλαγές που γίνονται στο «I Love ΣουΚού», ενώ παίρνει θέση για το «πέσιμο» του Super Κατερίνα στον Νίκο Πολυδερόπουλο έξω από το θέατρο, λίγες ημέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου αδελφού του.

«Το πρώτο Σαββατοκύριακο χωρίς τη Τζο Κουτσοκώστα πήγε πολύ καλά. Δεν μας έλειπε, ήμασταν μια χαρά έτσι όπως ήμασταν», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα σε σχετική ερώτηση και εμφανώς αμήχανη.

«Δεν θα πω τίποτα. Ό,τι είναι να συμβεί θα το δείτε στην τηλεόραση», τόνισε η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού».

Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα ρωτήθηκε για το επίμαχο περιστατικό με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, από τον οποίο ρεπόρτερ του Super Κατερίνα ζήτησε δήλωση έξω από θέατρο λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του αδελφού του, απάντησε με ειλικρίνεια: «Δεν θα ‘θελα ποτέ να μου συμβεί και ό,τι δεν θέλω να μου συμβαίνει δεν θέλω να το κάνω και στους άλλους. Αν μου συνέβαινε αυτό τότε με τη μητέρα μου, θα αντιδρούσα πάρα πολύ άσχημα».

«Είπα και μέσα από την εκπομπή ότι θα πρέπει να βάλουν τους εαυτούς τους να σκεφτούν τι θα γινόταν εάν – ου μη γένοιτο – συνέβαινε κάτι τέτοιο σε ένα δικό τους πρόσωπο και γινόταν αυτό; Θα τους άρεσε αυτό το πράγμα;», σημειώνει η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού».

«Ξέρω ότι συμβαίνει πολλά χρόνια. Καιρός να σταματήσει να συμβαίνει, παιδιά», υπογραμμίζει εμφανώς ενοχλημένη η Μπέττυ Μαγγίρα στην κάμερα του Breakfast@Star.