Η Μπέττυ Μαγγίρα απαντά στη Μαρία Κορινθίου: «Θα δούμε και το μονταρισμένο υλικό και το αμοντάριστο»

Μαγγίρα Κορινθίου

"Με γουστάρει αλλά δεν της άρεσε που είπα το ρήμα "εκτίθεται". Όταν σε ρωτάνε κάτι και δεν το ξέρεις, μην απαντάς, μην εκφέρεις άποψη", σημειώνει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Με την παρεξήγηση ανάμεσα στην εκπομπή της και τη Μαρία Κορινθίου ξεκίνησε το «I Love ΣουΚού» η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωινό του Σαββάτου (16/12). Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της γύρω από το σχόλιο που έκανε η ηθοποιός σε δηλώσεις της, κατηγορώντας την εκπομπή για «επί τούτου μοντάζ σε βάρος της».

«Έχουμε beef στην εκπομπή και είμαι έξαλλη. Είμαι έξαλλη, γιατί με εξευτελίζετε. Μοντάρετε βίντεο άλλα αντ’ άλλα, εκτίθεμαι εγώ, εκτίθεται η εκπομπή, εκτίθεστε κι εσείς, εκτιθέμεθα όλοι», ανέφερε αρχικά μεταξύ σοβαρού και αστείου η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Πριν κανέναν μήνα, εμείς δείξαμε εδώ κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου που έλεγε κάποια πράγματα για τον Έρωτα Φυγά. Είχα πει τότε εγώ ότι, αν κάποιος δεν ξέρει τι έχει συμβεί παρασκηνιακά, να μην εκφέρει άποψη, γιατί εκτίθεται ο ίδιος», περιγράφει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αμέσως μετά.

«Βγαίνει, λοιπόν, η Μαρία και λέει: δεν είναι έτσι, δεν παίξατε όλες τις δηλώσεις μου, έγινε επί τούτου μοντάζ. Θα δούμε και το μονταρισμένο υλικό και το αμοντάριστο», συμπληρώνει η Μπέττυ Μαγγίρα, δίνοντας πάσα για το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού.

«Με γουστάρει αλλά δεν της άρεσε που είπα το ρήμα «εκτίθεται». Είπε κάτι άλλο στις αμοντάριστες δηλώσεις; Τα παίξαμε και τα δύο και βλέπετε ότι δεν έχει άλλη άποψη στο ένα και άλλη στο άλλο. Εμείς απλώς μικρύναμε το βίντεο. Εννοείται ότι την αγαπάμε τη Μαρία, γιατί είναι φανταστική περσόνα», είπε αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αυτή τη συμβουλή την έχω δώσει και στη Ματθίλδη: όταν σε ρωτάνε κάτι και δεν το ξέρεις, μην απαντάς, μην εκφέρεις άποψη. Πρέπει να ξέρεις τι έχει ειπωθεί και από τις δύο πλευρές», τονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα στο I Love ΣουΚού.