Η Μπέσσυ Μάλφα εξηγεί γιατί ονόμασε Γιάγκο τον γιο της

Μπέσσυ Μάλφα

"Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας, όταν γνωριστήκαμε" αποκάλυψε η Μπέσσυ Μάλφα.

Καλεσμένητου Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε η Μπέσσυ Μάλφα το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και την οικογένεια της εξηγώντας πως εμπνεύστηκαν το ξεχωριστό όνομα του γιου τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέσσυ Μάλφα εξομολογήθηκε πως «το Γιάγκος προέρχεται από το Γιάννης και το Άγγελος και το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο, το «Μαύρος άγγελος». Είναι ουσιαστικά η ιστορία του Κωνσατντίνου Παλαιολόγου και του Βυζαντίου, κάπως επιστημονική φαντασία με έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη Άγγελο και έζησε εκείνη την εποχή».

«Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας, όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάσσαμε βιβλία και λέγαμε «αν παντρευτούμε ποτέ και κάνουμε παιδί». Βασικά λέγαμε πως θα βγει αυτό το παιδί και τι παιδιά θα κάνουμε γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι ήμασταν άσχημοιμε έναν τρόπο. Αστεία το λέγαμε και μέσα σε αυτά είχαμε πει πως αν κάνουμε γιο θα το βγάλουμε Ιωάννη Άγγελο».» πρόσθεσε ακόμα η Μπέσσυ Μάλφα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Μας αρέσει ακόμα να κάνουμε πλάκες μεταξύ μας. Όμως φάρσες, όχι, δεν μου κάνει».