Η Μπέσσυ Αργυράκη παίρνει θέση στην κόντρα Πασχάλης – Τόνι Σφήνος

Μπέσσυ Αργυράκη

"Φυσικά και δεν αρέσει σε κανέναν η λέξη γελοιοποιώ" τόνισε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Την Μπέσσυ Αργυράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας το πρωινό της Τετάρτης. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε τόσο για το Dancing with the stars όσο για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα και την κόντρα ανάμεσα στον Πασχάλη και τον Τόνι Σφήνο.

Ειδικότερα, η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε πως «η Εβελίνα είναι μια χαρά τώρα και θα εμφανιστεί και στην εκπομπή αυτή την εβδομάδα».

«Επειδή πνίγομαι κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ, πέρασα την κόντρα πάρα πολύ ελαφριά και δεν μπόρεσα να την αξιολογήσω. Φυσικά και δεν αρέσει σε κανέναν η λέξη «γελοιοποιώ». Δεν μπορούμε και εμείς να λάβουμε θέση σε κάτι τέτοιο, μια κόντρα που έχει να κάνει μεταξύ τρίτων προσώπων. Έχουμε συνεργαστεί με τον Τόνι Σφήνο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι του αρέσει και από κει και πέρα ο κόσμος είναι εκείνος που θα κρίνει και όχι εμείς μεταξύ μας. Αν δηλαδή αυτό που κάνει ο Τόνι Σφήνος αρέσει στον κόσμο…»