«Η μητέρα μου με εγκατέλειψε όταν ήμουν 2 ετών για να ασχοληθεί με το τραγούδι»

Μαρία Τζινέρη

«Στα 16 μου αποφάσισα να την πάρω τηλέφωνο και να συναντηθούμε για πρώτη φορά. Όταν συναντηθήκαμε ήμουν θυμωμένη γιατί με εγκατέλειψε».

Η Μαρία Τζινέρη, που πρόσφατα έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι «Deal», πήγε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την προσωπική της ιστορία. Η μητέρα της, η γνωστή τραγουδίστρια Τζούλη Τζινέρη, η οποία ήταν επί 34 χρόνια σύντροφος του Γιώργου Μάγκα, την εγκατέλειψε σε ηλικία 2 ετών για να χαράξει τον δικό της δρόμο στο τραγούδι.

Η Μαρία Τζινέρη, επίσης τραγουδίστρια, αποκάλυψε πώς είναι να μεγαλώνεις μέχρι τα 17 σου χρόνια, πιστεύοντας πως η μητέρα σου δεν υπάρχει. Εξήγησε γιατί αποφάσισε η ίδια να την γνωρίσει, ενώ αποκάλυψε ποιες ήταν οι πρώτες κουβέντες που αντάλλαξε με εκείνη όταν μίλησαν για πρώτη φορά.

«Η μητέρα μου με άφησε δύο χρονών για να ασχοληθεί με το τραγούδι. Όποτε ρωτούσα για τη μητέρα μου, ο πατέρας μου έλεγε ψέματα ότι έχει πεθάνει. Μετά μου είπε ότι με εγκατέλειψε για το τραγούδι. Κάποια στιγμή έμαθα ότι η μητέρα μου Τζούλη είναι η σύντροφος του Γιώργου Μάγκα. Όταν είδα για πρώτη φορά τη μητέρα μου, ο πατέρας μου θύμωσε και δεν μας άφησε να μιλήσουμε. Στα 16 μου αποφάσισα να την πάρω τηλέφωνο και να συναντηθούμε για πρώτη φορά. Όταν συναντηθήκαμε ήμουν θυμωμένη γιατί με εγκατέλειψε. Θέλω να φτάσω στο σημείο να τη συγχωρήσω 100%», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζινέρη.

Deal: Έσπασαν καρδιές στο πλατό! Αρνήθηκε προσφορά του τραπεζίτη και…