Η Μίνα Αρναούτη απαντάει για το ροζ βίντεο

Μίνα Αρναούτη

"Κάποιοι θέλησαν πολύ να με στοχοποιήσουν!"

H Mίνα Αρναούτη έδωσε την δική της απάντηση για το ροζ βίντεο στην εκπομπή «Όλα λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα ροζ βίντεο στο οποίο φημολογείται ότι πρωταγωνιστεί η Μίνα Αρναούτη.

«Κυκλοφόρησε ένα ροζ βίντεο στο οποία ήταν μια κοπέλα η οποία μου έμοιαζε. Άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα και να μου λένε ότι κυκλοφόρησε ένα βίντεο. Σε έναν από αυτούς που μου έστειλαν του είπα στείλε μου να δω τι εννοείς. Στην αρχή ήμουν σε πανικό και σοκαρισμένη. Ήταν ένα βίντεο με μια κοπέλα που ήταν σε ερωτικές στιγμές. Δεν ήμουν εγώ φυσικά. Ζήτησα από τον διαχειριστή της σελίδας να το σβήσει και το έσβησε. Όμως αυτό το κατέβασαν και ξεκίνησαν να το στέλνουν ο ένας στον άλλον και έχει πάρει μια διάσταση. Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε τι ωραία που ήσουν σε αυτό το βίντεο και πότε θα βγάλεις καινούργιο. Έχω και μια οικογένεια στην Μυτιλήνη. Δεν μπορεί να βγαίνει η μητέρα μου έξω και να την ρωτάνε αυτά τα πράγματα. Κάποιοι θέλησαν πολύ να με στοχοποιήσουν, να μου βρουν ένα αμάρτημα και επειδή δεν έβρισκαν κάτι, κατασκεύασαν», απάντησε η Μίνα Αρναούτη στις φήμες για το ροζ βίντεο

«Οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι δεν με αμφισβήτησαν ποτέ. Αλλά άνθρωποι που με ήξεραν λίγο έχει τύχει να με αμφισβητήσουν και να λένε μήπως έγινε κάτι, μήπως δεν το θυμάσαι, μήπως κρύβεται κάτι πίσω από αυτό, μήπως σε βιάζουν. Η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει πλέον και η αλήθεια έχει βγει, δεν φοβάμαι για κάτι», πρόσθεσε η Μίνα Αρναούτη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!