«Η Μιμή Ντενίση με πήγε σε ένα δωμάτιο σκοτεινό και με έβαλε να κοιμηθώ»

Μιμή Ντενίση

"Δεν ξέρω πόσοι θα το έκαναν και δεν το πίστευα όταν ξύπνησα. Πήγα πάνω, είχε λουστεί και μου λέει ξύπνησες Ρουλάκι μου; Να ετοιμαστώ;" είπε η Ρούλα Ρέβη.

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη θυμήθηκε ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίσεις της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απίθανη ιστορία με την Μιμή Ντενίση, όταν ήταν να τη φωτογραφίσει.

«Την λατρεύω την Μιμή Ντενίση γιατί είναι πολύ μάγκας. Μου το επιβεβαίωσε πολύ. Είχαμε να πάμε στον Θεολόγο κι εγώ έχω βγει, έχω κρεπαλιάσει και λέω παιδιά δεν έρχομαι, έχω βγει κι έχω πιει και δεν είμαι καλά. Λέω αποκλείεται και πείτε της δεν μπορώ. Να το βάλουμε άλλη μέρα ή πάρτε άλλον. Δεν υπάρχει περίπτωση. Της το είπαν κι η Μιμή είναι ένας πολύ μοντέρνος άνθρωπος και δεν μασάει από αυτά.

Φτάνουμε στο σπίτι κι εγώ δεν ξέρω τίποτα. Με πιάνει και μου λέει έλα εδώ, μπες μέσα, θα σε πάω κάτω. Με πάει σε ένα δωμάτιο ωραίο, σκοτεινό με το παπλωματάκι και μου λέει θέλω να κοιμηθείς κι όταν ξυπνήσεις, θα κάνουμε τη φωτογράφιση. Δεν ξέρω πόσοι θα το έκαναν και δεν το πίστευα όταν ξύπνησα. Πήγα πάνω, είχε λουστεί και μου λέει ξύπνησες Ρουλάκι μου; Να ετοιμαστώ;» εξομολογήθηκε η Ρούλα Ρέβη.